Sgitsegetekket szeretnem kerni! Irhatok le mar nekem hogz Mikszath Kalman Nehai Barany cimu olvasmanybol mi tortenik a barannyal?
Parancsolj, máris kezdheted az olvasást:
Max. 10-15 perc, és kiderül, mi történik a báránnyal. :)
Arra meg nagyon kíváncsi lennék, hogy ezeket a kulcsszavakat minek írtad ide...
(kutya, macska, labda, papír kés, zseblámpa, füzet, toll, ceruza, pohár)
Tudod, hogy mit jelent a "kulcsszó"?
Ha nem tudna olvasni, akkor írni se... Hm? :)
A pocsék helyesírás más lapra tartozik, nem analfabétizmus. Amúgy meg ha megnézed, inkább melléütésekkel van tele a kérdés, az ékezethiányok pedig biztos azért vannak, mert telóról írt.
Persze ez nem ment fel senkit, ellenőrizni kellene küldés előtt. De ez meg igényesség kérdése.
Istenem, hát ez egy pár soros novella. Tényleg egyszerűbb ide kérdést írni, mint elolvasni?
Hová jutunk így?
BW, a melléütésre is jó magyarázat a telefon, sőt arra még jobb is.
És bárcsak Mikszáth leírta volna anno az „analfabetizmus” szót, akkor biztos rád ragadt volna, hogy rövidül a tő belseji magánhangzó... ;-)
Úgy látom, te tényleg kísértetesdit játszol... :PPP
Ha nem hagyod abba, és lesz egy kis időm, vissza fogom keresni az _összes_ eddigi válaszodat, és javítgatom a helyesírási hibáidat... Mindketten tudjuk, hogy bőven van mit. :P
A telefont nem tudom... Mert hogy valaki nem óhajt többször is megnyomni egy-egy billentyűt az ékezetes betűk miatt, azt még meg is értem. (Én például sms-t sem vagyok hajlandó írni, mert egy rakás egyéb betű miatt is kétszer-háromszor kellene ugyanazt a gombot megnyomni; plusz várni, ha a következő betűhöz is ugyanaz a billentyű kell...)
De szerintem telón mellényúlni ugyanolyan, mint gépen. Csak nézni/látni kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!