Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért olyan utált tárgy a matek?

Miért olyan utált tárgy a matek?

Figyelt kérdés
hiszen, ha ügyesen csinálja az ember alig kell rá tanulni (gimiben). mármint lehet, hogy vannak olyan emberek akiknek kicsit nehezebben megy, de nem hiszem, hogy annyian lennének, mint ahányan utálják a matekot :D
2013. dec. 16. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan nyelv, ami másként szerveződik, mint az emberi nyelvek. Van, akinek rááll az agya, van, akinek nem.

Ha napról napra, vagy előretanulsz, akkor jól megy, de ha lemaradsz valahol, akkor az egymásra épülés miatt nem tudsz tovább haladni.

2013. dec. 17. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:

"Amúgy én sem szerettem gimiben,mára viszont megszerettem egyetemen,ez az a tudomány amely leírja a világ működését"

Ööö, nem. Az a fizika, ami matematikát használ fel hozzá. Matematika pont arról szól, hogy bármilyen "elvetemült" világot megtudunk konstruálni benne, csak használni kell tudni.

2014. febr. 21. 10:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezen össze ne vesszetek, hogy mi volt előbb :)
2014. febr. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!