Ti mit csináltok ha olyan űrhajó jönne a városba pl. Zentára, Magyarországra amely a függetlenség napjából lenne? (lent)
Én amikor meglátnám akkor azonnal elpakolok és autóval elmnennék a városból azonnal.
Ti meg?
"Wadmalac, és a pénzügyi spekuláció mennyivel lenne értelmesebb lépés?"
Hát, például azzal, hogy túlélném, húsz millával a hónom alatt. :D
Wadmalac, miből gondolod, hogy egy producer, vagy rendező tudja, miről van szó, mikor egy ezzel foglakozó tudós sem mer ennyire konkrétan nyilatkozni. Ő tudja, miért.
De ha már vélemény, hát inkább tartom szem előtt Fred Hoyle: Fekete felhő című művét. Abban nem igazán mondható, hogy jól felismerhető emberkék szaladgáltak. Mégis sikerült. Én jó technikának tartom. A gondolkodás univerzálisan az értelmet fejezi ki, és vannak univerzális tulajdonságai.
Azt pedig csak perverz emberek gondolhatják, ha veszem a fáradságot és energiát, hogy egy másik naprendszerbe (ha nem csillagködbe) látogassak, akkor ott a pusztítással, és nem vizsgálódással kezdeném. Tehát biztosra megyek a kapcsolatfelvétellel.
Mi volt a kérdés?
"Ti mit csináltok ha olyan űrhajó jönne a városba pl. Zentára, Magyarországra amely a függetlenség napjából lenne?"
Mi volt a Függetlenség napjában? Idejöttek, nem barátkozni, hanem kiirtani minket.
Konkrétan erről a filmről erről a hajóról volt szó.
Nem ilyen meg olyan tudós elméleteiről, hogy mi lenne, ha...
Elég egyértelmű.
Akkor most miért én vagyok a hülye?
Ne fárasszatok már.
Én magára a kérdésre válaszoltam. Engem nem zavar, ha elfilozofálgattok a témáról, de azzal ne engem piszkáljatok.
Senki sem véleményt kérdezett, hogy ha jönnek, szerintetek lőnek-e.
Magát a filmbeli szituációt én sem tartom valószínűnek, de ennek a kérdéshez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!