Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért olyan értékes az, aki...

Miért olyan értékes az, aki műszakit is elvégezte, és miért keresik őket ennyire?

Figyelt kérdés

Igazából az a kérdés, hogy miért nem végzik el sokan?

Túl nehéz lenne? Vagy inkább úgy gondolják, hogy anélkül is meg fognak élni? Esetleg túl drága?

2013. júl. 13. 09:42
 1/10 Morozov ***** válasza:
Mert kell hozzá műszaki érzék is, meg szorgalom is...sokan kezdik el, de ha valakiben nincs meg ez a két dolog, akkor nem tudja elvégezni.
2013. júl. 13. 10:35
 2/10 A kérdező kommentje:
És szerinted Infó Programozói műszaki nagyon nehéz?
2013. júl. 13. 10:55
 3/10 Morozov ***** válasza:
Nem tudom, én gépészettel foglalkoztam, meg a te képességeiddel sem vagyok tisztában, így nem tudhatom, hogy neked mennyire lenne nehéz..
2013. júl. 13. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Kell hozzá érzék , érdeklődés meg jó sok szorgalom. Egyébként az info ezért még mindig nem klasszikus műszaki szak , bár egyre jobban azt is ide sorolják. Én műszaki szakközépbe jártam , szereztem egy technikusit is , ha minden jól megy , akkor meg szeptembertől gépészmérnöki szakon kezdem meg a harcot..
2013. júl. 13. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Igazából még csak most kezdem a 9. et! :D

Csak egy barátom mondta, hogy műszaki után kereshetek programozóival kb 300.000+-t, alaphangon!

Mert hogy azokat nagyon keresik!

Azért gondoltam hogy nagyon nehéz lehet, vagy megállnak előtte, mert úgy is meg tudnak élni! :S

2013. júl. 13. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Informatikával nagyon lehet keresni. Az egyik legfizetettebb . Ma már egyre több informatikus kell. Hallottam olyat is, hogy nyitottak egy munkahelyet, ahova 300 programozót kerestek, és kb. csak 180 jelentkezett.
2013. júl. 13. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Az informatika határozza meg a mai életet. Tv reklámok, adások összeállítása, játékok, filmek, animációk, weboldalak, programok, üzemek programozása, robot technológia stb. Mindenhez van köze az informatikának.
2013. júl. 13. 22:08
 8/10 anonim válasza:
Hogy annyira keresik őket az erős túlzás!
2013. júl. 14. 10:57
 9/10 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg elkezdeni programozni, és ha úgy érzed megy, akkor van esélyed. Nekem pl kín szenvedés 50 sort megírni, nem akarok programozni soha az életben, akármennyit fizetnek érte. Másnak meg simán megy és élvezi, hogy bármit le tud programozni hosszabb-rövidebb idő alatt. Próbáld ki :)
2013. júl. 15. 15:13
 10/10 Srapnel ***** válasza:
A programozás pszichésen terhelő, (esetenként) nehéz szellemi munka. Ezért egyrészt 10-15 évnél senki sem csinálja tovább szívesen, másrészt nem mindenkinek megy jól. Ez utóbbi kettő miatt keresik őket nagyon: munka van, de kevés a jó és azok sem akarják egész életükben csinálni.
2013. júl. 17. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!