Hogyan tudok a TV-re rákötni 2 db számítógéphez használatos (230V-ról működtetett, szabályozható hangerős, jack-es) hangfalat?
A TV-n hátul 3 RCA csatlakozó van, egy video (gondolom esetünkben ez mindegy), egy audio left, és egy right.
Vettem egy 2RCA-jack átalakítót, az egyiket L-be a másikat a R-ba dugtam, a jackes felébe meg a hangfalat de így nem működik. (A hangfalat számítógépen kipróbáltam, rendben van.)
(Csak hogy teljes legyen a kép, egy idős hölgynek kell ez a megoldás, mert a azomszédok már szóltak, hogy túl hangos a TV, és így közelebb tudnám rakni a hangfalat.)
Kérem segítsetek! Köszönöm
Azok nagy valószínűséggel bemenetek. Tehát nem a tévé hangja jön ki, hanem a CD vagy videomagno hangja megy a tévébe.
Ha csatlakoztatod a kábelt és a tv csatornán beállítod a külső jelforrásról vételt, akkor ha a csatlakoztatott kábel másik végét megérinted a tv-ből zörejt (brummot) hallasz. Akkor tuti bemenet.
Ha van rajta audio OUT, csak akkor lehet így csatlakoztatni.
Akkor viszont az is rá van írva, hogy max. milyen teljesítményű hangfal lehet rajta.
Vagy ha van SCART - de akkor erősítő kell.
Az idős hölgynek nehogy betegyél hangfalat, mert összedönti a házat! Szerezz neki fejhallgatót, 5m zsinórral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!