Valami jó hővezető fekete folyadék?
Jelenleg prototípust gyártok.
A munkámat fektetem csak bele. Igaz vettem hozzá 400 Ft-ért macskaalmot. Úgyhogy nem igaz hogy semmit se költöttem rá. De minden más hulladékból van.
Ha van jól fizető munkád ne foglalkozz vele. Nekem nincs elég s az időm egy részében ezt fejlesztem.
Hogy megéri e?
Nos a válasszal meg kell várnod amíg kész.
Gondolom nem arra vagy kíváncsi hogy hiszek e benne, álmodozom e róla biztos vagyok e benne hanem arra hogy hány wattos lesz a teljesítménye.
Igazad van. Én is építenék szívesen sörkollektort. Csak ne lennék ennyire lusta.:)))
Köszi a jókivánságokat.
hát igazából kössz a sok kommentet, amúgy nem nagyon találok jól fizető állást 15 évesen, tehát igazából csak unatkozgatnék a gép előtt, ha nem lenne fűrész, csavarhúzó, fúrógép, flex, kalapács, meg sok alapanyag itthon :D
de igazából csak jobb, ha nem a coilgunomat fejlesztgetem, vagy a lángszórómat, hanem valami értelmesebb baromságot építek, amiből talán haszon is származhat... esetleg eladom a termelt áramot a fateromnak :D azért vicces lenne, ha már úgyse kapok semmi pénzt, legalább heti 100Ft bejöhetne a dologból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!