Már kinn lévő fogfehérítése hogy lehetséges, s anyago (ka) t hol lehet beszerezni hozzá?
Van kettő, amit ki kellett húzni, s ezeket szeretném megtisztítani. Előre is thx.
Sósav azt hiszem csak sárgítja, legalábbis ilyen filmet láttam egyszer róla, úgyhogy azonkívül vmi más.
Szerintem érdemes lenne kipróbálni, hogyha tömény fogfehérítő fogkrémbe teszed, akkor az milyen gyorsan hat rá ténylegesen. (Ugye mikor fogat mosol egy ilyennel, akkor csak napjában 2*5 percig hat, és várni kell az eredményre.)
Ha nagyon nem jön be a fogkrém, akkor még ez egy tuti megoldás, hogy fehérek legyenek a fogaid: [link]
Thx, de biztos van vmi anyag, ami szépen fehérít, nem?
Vmi sav, vagy vmi nincs?
timsó
a csontvázakat is ezzel készítik ki..
nem tudom pontosan hogyan, pedig édesapám foglalkozik vele.
Trófeákat készít ki, rak össsze...stb
Thx.
A sima hipót hallottam még, s azzal is sikerült tök jól. De lehet kipróbálom ezt a timsót is (hátha még jobban sikerül, mert van egy kis színkülönbség a gyökér rész, s a felső rész között, bár az lehet olyan is marad), kérdezz már rá pls. hogy ezzel hogy, mert a timsó simán csak por úgy tudom, s ezt valamivel (gondolom vízzel) össze kell keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!