Igen de utána már egy egész oldalt befogsz egyetlen pillantással! És 600-1000 szót olvasol percenként.Nem 150 mint alapból.Mert akkor a szemed már nem viszintesen hanem csak függölegesen olvas.
Kérdezőnek:21:13 vagyok ird be a Google ba Gyorsolvasás ott rengeteg cikk van minket a Farkas Sándor tanított annak a módszereit is megtaláltam.Talán köny is van!
2009. szept. 23. 08:18
12/19 anonim válasza:
Én a most végzett 3 próba alapján 500 szót olvasok így is egy perc alatt. Ha belefeledkezek akkor még egy kicsit gyorsabban szoktak fogyni az oldalak. Nem jártam semilyen képzésre. Akkor ez most mi?
Dezső Zsigmondné : Gyorsolvasás Bp.1972 lényegében a fennt említett "Villámolvasás 1970" olvasata máz nélkül!!
2009. szept. 23. 17:03
14/19 anonim válasza:
Hogy a fenébe tud az agyad annyi információt 1xre befogadni? wow :O ez totál elképzelhetetlen számomra (bár én is az átlagnál 2x oylan gyorsan olvasok, nem villámolvasással), lehet 1x el kéne menni tanfolyamra... De van egy olyan érzésem, hogy busás árat kérnek érte -_-"
2010. aug. 15. 14:00
15/19 anonim válasza:
tartalom:
- teljes hanganyag
- könyv pdf
- tanfolyami kézikönyv pdf
Méret össz.: 171 MB + 42MB pdf
Hogy ne szenvedjetek ti is a regisztrációval:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 16. 19:33
16/19 anonim válasza:
Röviden azt tudom írni csak, hogy a villámolvasás egy folyamat. Mivel a szemed elsősorban képeket lát, ezért a könyveket így olvasod. Először megkeresed a könyv kulcsszavait, majd relaxáció után ritmikusan lapozod, és elbambulsz rajta így "mentve" az agyadba. Minimum 20 percet vársz, utána pedig kérdéseket teszel fel a korábban megtalált kulcsszavak alapján. Ezek a kérdések a tartalomra vonatkoznak elsősorban, a szemedet fentről lefelé jártatod végig a lapokon, és megérzésedre hagyatkozva megtalálod a választ. Röviden ennyi, de ez persze azért bonyolultabb.
2011. jan. 29. 18:38
17/19 anonim válasza:
Mennyi időbe telik míg ezt megtanulja az ember?
2012. jún. 7. 19:27
18/19 anonim válasza:
de régi kérdés :D
alig emlékszem amikor nyitottam.
amúgy azóta se tanultam meg :/
lehet megkéne:)
2012. jún. 18. 09:15
19/19 anonim válasza:
a villámolvasás egy ügyes húzás hogy pénzt szerezzenek a hiszékenyektől, akik azt hiszik hogy egy pillantásra ránéznek valamire és utána megtanulják :LOL
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!