Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Újra feldobom a témát: 2012...

Újra feldobom a témát: 2012 dec.huszonakármennyi Tényleg világvége?

Figyelt kérdés

Már sok rosszat olvastam erről az évről.

többek közt pl, hogy a maják naptára 2012-ig van írva, ez után újraindul. Ez Jelenthet valamit?

Mert ha tényleg ismét sötét korba kerülünk, akkor volna még pár dolog az életemben (és szerintem mindenkiében) amit ki kéne próbálni.

Mi a véleményetek úgy amblock erről a hipotézisről?

2009. szept. 16. 20:42
1 2
 11/18 dellfil ***** válasza:
100%

Szerinted hányféle naptár készíthető (megfelelő leleményességel) a Földünkön tapasztalható paraméterekkel?

Ugye belátod, szinte megszámlálhatatlanul sok. (Ahány egymástól elszigetelt kultúra, annyiféle keletkezett)

Most akkor hogy is van ez? Melyiknek melyik aspektusától is kellene megnyúvadnunk?

Kérlek magyarázd már el nekem, hogyan hat, és hogyan befolyásol a naptár bármilyen eseményt is?

Ja, jut eszembe: melyik vége lesz a világnak? Egyébként is hány vége van? És ha vége, jó-e az nekünk? És ha igen, miért nem?

2009. szept. 16. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem az a lényeg, hogy a maja naptár lejár -e 2012 ben, hanem az, hogy mit írtak az utolsó napra!

Tényleg, ezt tudja valaki?

2009. szept. 17. 00:16
 13/18 anonim válasza:
100%
A tv-ben valami pasi elkezdte magyarázni,hogy világvége lesz 2012-ben,de ez nekünk nem rossz,mert valami újat kapunk és nem halunk meg.És akkor hogyan?? Átköltözünk addig a Holdra amíg a Föld felújítás alatt áll??XD Igazából szerintem valamikor biztos lesz egy ilyen világvége szerű valami,de nem hiszem hogy ez úgy következne be hogy 2012-ben hirtelen mindenki eltűnik valami viharban vagy ilyesmi.Szerintem fokozatosan szűnik meg.Ami egyébként el is kezdődött.A Bibliában szereplő jóslatok közül pl.egy csomó tényleg valóra vált.Meg nem csak a Bibliában vannak ilyesmik.Úgyhogy nem tudom ,majdcsak lesz valahogy.:D
2009. szept. 17. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:
felejtsétek már el ezt marhaságot!
2009. szept. 17. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Miért lenne az? Azért, mert egy naptárban ez az utolsó ábrázolható időpont? Akkor én most nekiállok, készítek egy naptárat, amiben holnapután lesz az utolsó ábrázolható időpont.. és akkor mi van? Világvége lesz 3 nap múlva?
2009. szept. 20. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:

nem... én úgy hallottam hogy 2013 márciusa felé 1 napkitörésnek lehetünk áldozatai!!! haaa minden igaz

friss forrásból tudom az infót

2009. szept. 24. 17:39
 18/18 anonim ***** válasza:

2000 volt az első forduló, hol tényleg volt esély egy kisebb világvégére, de az sem misztikus ősi jóslatok, hanem a számítógépprogramozók irták meg úgy a programokat, hogy az ezredfordulót nem számolták bele. Aztán az is elmaradt, mert rájöttek és kijavították.

Ezek után én már nem aggódnék a maja naptár miatt.

2009. szept. 29. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!