Újra feldobom a témát: 2012 dec.huszonakármennyi Tényleg világvége?
Már sok rosszat olvastam erről az évről.
többek közt pl, hogy a maják naptára 2012-ig van írva, ez után újraindul. Ez Jelenthet valamit?
Mert ha tényleg ismét sötét korba kerülünk, akkor volna még pár dolog az életemben (és szerintem mindenkiében) amit ki kéne próbálni.
Mi a véleményetek úgy amblock erről a hipotézisről?
ezt már én is hallottam......szerintem feltételezések.Néha én is megijedek,de ha világvége akkor hosszú sor lesz Szent Péternél...:Dpedig várni utálok
De ha elmész egy tenyérjóshoz nem jósolja mindenkinek azt,hogy 2012-ig él...ez is ugyanolyan alapokon nyugszik mint a fura naptárak meg jóslatok.
hát érdekes igen...
pont ma beszéltem osztálytársammal msn-en, és eszembe jutott ez a dolog, és amikro írtam neki, és eszembe jutott, ő szólt, hogy az idő pont 20:12.
Hát ez érdekes...
Igen sok mindent mondanak erről a dátumról, maják naptára, indinán jóslatok, stb, stb...
De én ebben nem hiszek, mintmár mondtam többször is megjósolták és nem lett semmi.
Ami elginkább foglalkoztat mostanában a 3.világháború, a dollár elértékteleneésével kezdődik. Az emberek nem tudnak vásárolni, amerikában éhséglázadások lesznek, a kormány sem kap oljat külföldről a dollárért, ezért a hadsereget vetik majd be.
20:54 vagyok
hogy pusztítja ki magát addig?
jó igaz hogyha minden így megy tovább ahogy a jelenlegi helyzet van nem lesz jó... de annyira vészes?
Pár kérdés, és az ott írt válaszaim:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
A Maja naptár újraindul, és NEM befejeződik. Nem történik semmi különös, amikor lejár a jelenlegi. Ha még léteznének Maják, azok csak tartanának egy ünnepséget és új naptárakat készítetének.
Ezt a járványosdit meg túlreagálják. Ha tudnád, hogy másban hány ember hal meg NAPONTA, szívrohamban halnál meg. 10-20 évenként mindig jön egy újabb járvány, amit még fel is fúfnak. Ez a H1N1 sem különösebb.
Összefüggésbe hozhatsz bármit bármivel, de ne csodálkozz, ha óriási baromságok jönnek ki...
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
A világvégét már rengetegszer "megjövenedölték" de sohasem történt meg :D Mindig elmaradt, így ez is el fog maradni. Hacsak véletlenül nem akkor igáznak le az idegenek, vagy nem akkor talál el egy meteor, vagy üti fel a fejét egy igazi, halálos járvány. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
hah....
A maják naptára szerint az lesz egy ciklus vége. Nem a világ vége, csak egy ciklusé. Olyan ez, mint mikor újévkor lejár a naptárad. Ha élnének még maják, akkor valószínűleg ünnepelnének egy nagyot, és lecserélnék a "naptáraikat".
A "jóslatokról" meg annyit, hogy nem volt nehéz úgy teljesülniük, hogy egyenként 5-6 dologba belemagyarázhatók! A "jóslatoknak" ez a legfőbb tulajdonságuk. Ködösek, és sokmindenbe belemagyarázhatók.
Amúgy ez az egész egy író (Zecharia Sitchin) egy könyvével kezdődött, addig a kutyát sem érdekelte. Az az író beszélt Nibiru-ról is. (Aminek a létezését még mindig nem bizonyították, pedig elég közel kellene már lennie, ha ő hozza el a világvégét.) Csak van itt egy nagyon ciki dolog, hogy a legtöbb Nibiru-hívő még egy ostoba összeesküvés-elméletet is belekever ebbe. Miszerint a papok nagyon elszámoltak valamit, és igazáből még csak az 1700 körül járunk... Agybajt kapok azoktól, akik ezeket egyenként elhiszik, azoktól meg főleg, akik egyszerre hiszik mindkettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!