Péter egy munkát 5 óra alatt végez el egyedül, Pál pedig 6 óra alatt. Ha együtt dolgoznak, akkor veszekednek, ezért munkatempójuk csökken, mindkettőjüknek azonos arányban?
Szóról szóra ugyanez a feladat volt 02. 05-én is, kiváló válasszal:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__39..
Szerintem egyszerűbb a Google-ba beírni a feladat szövegét, pillanatok alatt kiadja a megoldást. :)
Vannak még szorgalmas emberek, akik hétvégén írják a házit.
Amúgy ebben a rohanó világban ki tudja, hogy ami két nappal ezelőtt még helyes volt, az ma már nem-e elavult és hibás? :)
hány éves vagy?
cskhogy ennyire lusta vagy megcsinálni a matekházit.
am miis mst tanultuk ezt :D
@ Vazeratti:
Ezt nem értem: "Vannak még szorgalmas emberek, akik hétvégén írják a házit."
Amit hétköznap adnak fel másnapra - ami pedig matekból elég esélyes, tekintve, hogy magas az óraszám -, azt nem tudják előre megírni...
"Amúgy ebben a rohanó világban ki tudja, hogy ami két nappal ezelőtt még helyes volt, az ma már nem-e elavult és hibás? :)"
Pont ezért (is) szeretem a matekot, mert nem annyira változékony, mint sok más tudományág. :)
P. S. A "nem" szóhoz kizárólag akkor kapcsoljuk az "e" kérdőszócskát, ha a "nem" a mondat állítmánya, soha máskor. Ez sem változott már évtizedek vagy évszázadok óta. :)
@ 3:
Nem biztos, hogy lusta, lehet, hogy csak nem érti.
És te vajon milyen okból nem használod a Shift billentyűt, ill. hagyod ki betűket és szóközöket? :D
Tessék igényesebbnek lenni, a saját érdeked. :)
Na, bagoly mondja verébnek... :(
Jav.: hagysz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!