Ha sárgavérlúgsót tesznek a konyhasóba, az hogyan akadályozza meg a csomósodását?
Figyelt kérdés
#konyhasó #sárgavérlúgsó
2013. jan. 29. 09:36
1/1 anonim válasza:
Nyilván sokkal erősebben higroszkópos mint a nátriumklorid ( + a mellette lévő egyéb sók ), így a csomósodást okozó nedvességet "elszívja" a só elől .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!