Ossze vissza irkalja a szamokat? Erthetetlen es hihetetlen ez a rajz. Most akkor melik sarok melik a benzol gyurun? Hogy raktak ossze ezt?
erdekes a 3fluor meg clor is van ottan nagy nitrociot gyakoroltak a gyurure?vagy aminozaciot?de hogy a 3sarkot?meg az 1ket megraktak rendesen oxigenvel...meg a masikra nitrogere még fluor meg chlorine.
Koszonom szepen a segitseget!
Ugye te azt akarod rekonstruálni, hogy készítették el ezt a molekulát a benzolgyűrűből?
Az első lépések tényleg ezek lehettek.
A töréspontokban szénatomok vannak.
koszi menni a zold mancs neked!
hat az lenne a legfontosabb szerintem,
ezt is el elnezegetem ismeros nekem ott az a Sulfur aztan rajta a nitrogen aztan mindha iso-propylalcolol lenne csak az OH lecsereltek NH ra aztan meg mindha
CH3CH2CH2OH nyomtak vona raja
ez erthetetlen nekem nagyon szep maskulombe
néked is ment a zold mancs
miert magas neked?ha mas osmered az anyagokat konneb osszorakni nem?
vagy hat tudni kell a modszert...nyomas vagy vakum meg ossze vissza gozoket nyomni bele brutalis amugy
ezt nezhetned meg hogy ez mi a Potassium kationra vonatkozik de az elektronjaira a referencia vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!