Mi lehet a gond a mosógéppel, ha a dob mozgatásakor eléggé csúnyán szól?
Nem körkörös mozgatáskor, szóval nem ha forgatom, hanem ha be vagy kifele mozog. Amikor gyorsan forog ugyebár van egy kis lengedezése is. Meglehet, hogy eltörött valami? Elvinném szerelőhöz de nincs túl sok pénzem.
Hátha valaki olyan olvassa, aki egy kicsit is ért a dolgokhoz.
A tetejére fel van csavarozva egy betonszínű valami, szerintem az pont annak van, hogy a tető szorítsa rá a dobot. Amúgy ha csapágygondja van, akkor is forog akadálymentesen?
A helyzet, hogy felülről csak fel van akasztva az egész dob, alulról, pedig két vékony fém lábon áll. Logikus, hogy beleng.
Az a betonszínű valami konkrétan beton. Arra szolgál, hogy centrifugálás közben ne ugráljon a dob. Az erős csavarokkal van rögzítve, nem a tető tartja.
Kis mértékű lengése a tökéletes gépnek is van, de csak kézzel nem szabadna (a te szavaiddal élve) "nagyon lengeni". Az alsó két teleszkóp sem csúszott ki?
Csapágygonddal is forog, csak csúnya a hangja és veri a házat.
De kézzel forgatom és nem szól csúnyán és nem is veri a házat. Persze hangja valami van, mert hát a motor tengelyét is forgatom.
Asszem üresben végigjáratom. Ha csapágybaja van, akkor kiderül.
Teleszkópokat nem láttam, csak rugókat. Mármint csak rugókra van felfüggesztve...a teleszkópok merre kéne legyenek?
Na én mára hagyom a bánatba. Majd holnap lejáratom üresben és ha úgy sem müxik, akkor hívok egy szerelőt.
Hálás köszönetem a sok türelemért és segítségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!