Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért nem használnak az...

Makifej professzor kérdése:

Miért nem használnak az emberek ingyenenergiát?

Figyelt kérdés

Még mielőtt a sok IQ bajnok leolt hogy ilyen nincs:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7PDeK..

vagy csak írd be googleba hogy ingyenenergia...

2012. dec. 8. 23:18
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Bebizonyitottam, miért nem terjed az ingyenenergia. Gúnyolódtok, kételkedtek, okoskodtok, szemétkedtek. Egynek se jut eszébe hogy becsületesen utánajárjon, megalázva büszkeségét akkor sem ha tálcán kinálják fel neki a megoldást. Ugyan ezt tettétek Jézussal is, mikor eljött közénk azért, hogy megtanitson bennünket élni. Megöltük öt. Most is ugyanezt teszitek azokkal akik segiteni akarnak nektek. EZ AZ OK AMIÉRT NEM TERJED AZ INGYENENERGIA. Ezt a véleményt like olhatjátok nyugodtan.
2015. jan. 13. 03:25
 32/33 anonim válasza:

"Áruld már el: eddig konkrétan hány forintot spóroltál meg az ingyenenergiával, amit itt másoknak annyira ajánlgatsz?"

Most sem azon jár az esze, hogy miként lehet elöállitani energiát, hanem a pénzen. A jólét automatikusan következne be akkor, ha a lényeget értékelnétek és azzal törödnétek nem pedig a pénzel. A pénz nem érték. Ha koslattok utána leszegényedtek úgy ahogyan most is.

Ilyen kérdéseket kell feltenni nekem ilyenkor:

- miként keletkezik új ingyenenergia?

- hogyan tudnám én is személyesen megtapasztalni?

- segitenél nekem abban, hogy elkészitsek egy olcsó modelt a bizonyitáshoz?

- kaphatok információkat a müködési elvel kapcsolatban?

stb...

2015. jan. 13. 03:33
 33/33 anonim válasza:
Senki nem akar velem szóbaállni. Akinek van agya azért mert tele van elöitélettel és felfuvalkodottsággal. Ezektöl még a hozzánemértök is jobbak, mert azok legalább igyekeznek megérteni bár nem sikerül nekik. Soha nem gondoltam volna, hogy ezzel lesz a legnagyobb gondom. Itt állok 3+ éve a témával és nincs akinek átadjam felismeréseimet. Ugyan az mint több 100 évvel ezelött a gözmozdonnyal, repülögéppel stb. Ha képzetlen azért nem fogja fel. Ha képzett akkor meg azért, mert képtelen kikeveredni rögeszméiböl. Merj továbblépni! Ne hagyd, hogy a nevelésed falai miatt örökre rab maradj. Folyamatosan igyekezz ujitani tudásodat.
2015. jan. 13. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!