Aha, szóval ha beírom a googleba, hogy "sárkány", akkor kapok egy sárkányt, mert már rögtön létezik is?
2012. dec. 9. 09:21
15/33 anonim válasza:
Az ingyen energiáról: ez baromság.
Konkrétan a videóban a jelenség magyarázata: A természetes mágnesek energiája gyengül, ahogyan forgatják a ventillátort. Tehát a neodímium-mágnesek energiáját csapolod meg.
2012. dec. 9. 12:15
16/33 anonim válasza:
15 jézusom te tényleg bevetted ezt a mágnesos hülyeséget?
Egyébként ez gyenge érv , a mágnes "energiája" azaz térereje nagyon lassan gyengül ha nem melegíted föl ,szoval ez még nem lenne az ingyenmotor útjában, ha csak ez lenne a gond akkor is évekig pörögne egy motor mire gyengülne.
A Lenz törvény miatt nem működnek ezek a dolgok részben.
2012. dec. 9. 13:03
17/33 anonim válasza:
Ráadásul az a motor úgy működik, hogy a vezetékekben futó áram cserélgeti folyamatosan a polaritást, ezt egy állandó mágnessel erősen lehetetlen kategória megcsinálni.
2012. dec. 9. 13:09
18/33 liliann13 válasza:
amikor olyan 3:00 körül ráragasztja a 4. mágnest, a keze belül van (a propellereknél). Nekem nem tűnt fel, hogy az eszközön lett volna valami kapcsoló. De az eszköz szépen megvárta, hogy kivegye onnét a kezét, és csak utána indult el. Vagy volt kapcsoló (amit nem vettem észre)?
2012. dec. 9. 14:07
19/33 anonim válasza:
Egy olyan gyenge motort egy szalmaszál megakaszt, azzal nincs gond.
2012. dec. 9. 20:12
20/33 anonim válasza:
18 Bűvész trükk , elhiteti veled hogy csak a kamera látószögében látható dolgoktól függ az az esemény amit látsz, érdekes hogy elvágja a vezetéket de nem a tövénél vagy a felénél ahol látnád hanem a végénél,kérdem én minek van ott a vezeték ha a motor anélkül is forogna? azért mert ott van a sumákság, és az életlen homályos filmben még lehet olyan vékony szál is amin kívülről kapcsolgatja valaki rá az áramot ,vagy össze van rakva 4db3V os litium gomb+egy olyan kapcsolómechanizmus ami a filmen nem látható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!