Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A kérdésem a pókerrel kapcsola...

A kérdésem a pókerrel kapcsolatos. Ász pár nyerési esélye a flop előtt 80% 8-as pár ellen. Hogy jön ez ki?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a kedvező esetet kell osztani az összes esettel. Az összes eset 48, mivel ketten játszanak, és 2-2 lapot osztottak ki az 52 lapos pakliból. A kedvező esetek pedig az ÁSZ pár out-jai. De melyek azok az outok pontosan?

2012. nov. 10. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
azért ez így messze nem jó megközelítés mert nem 48 az össz, mert a flopba az első lap 48 fajta lehet a 2. lap 47 féle a 3. 46 féle így kapásból 103776 féle flop jöhet le (nem tudom h a flop előtt kell-e félrerakni egy lapot nem vagyok ennyire járatos a szabályokban) ezután jön a turn meg a river így nagyságrendekkel megnő a lehetséges lapok száma és végig kell vizsgálni h az ászok mien arányban nyernek a 8asokkal szemben (ehhez sok türelem meg matematikai érzék kell)
2012. nov. 11. 00:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, bocsánat.
2012. nov. 11. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
semmi probléma csak kijavítottam az elképzelésed :)
2012. nov. 11. 20:46
 4/4 anonim válasza:

Ász pár 8-as pár ellen:

A következő verziókban a 8-pár visz:

4 egyszínű flush amiben ötödik szín a 8-as

8-as Drill

Sor amibe bele illik a nyolcas

felezés:

ha lejön 5 egyszínű de a párok nem illenek bele

ha lejön egy sor melynek nem tagja egyik pár sem

ha lejön egy póker melynek nem tagja egyik pár sem

ha saccolnom kellene a nyerési esély 15 százalék de ha érdekel pontosabban regisztrálj ide be :

h

t

t

p

:

/

/

h

u

.

p

o

k

e

r

s

t

r

a

t

e

g

y

.

c

o

m

/

#

u

2

D

N

Z

B

(ha kijelölöd és beilleszted a böngészőbe a sortörést pont kihagyja így pont kirajzolódik a link. csak ez a fránya spamszűrő)

2012. dec. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!