Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez ellen lehetett volna tenni...

Ez ellen lehetett volna tenni még valamit? /Bkv-val kapcsolatos/

Figyelt kérdés
Egyszer az történt hogy én KILYUKAZTOTTAM a jegyem örsnél aztán leszálltam Keletinél,Arénába akartam menni./metróval mentem/.Ellenőr mondta hogy mutassam meg a jegyem tök nyugodtan megmutattam mire elkezdte hogy ezt a jegyet nem ma hanem tegnap lyukasztottam.Csak úgy mondom hogy azelőtti nem nem voltam sehol.Aláíratta velem mzt a szart de legszivesebben haggyuk mit csináltam volna vele...Aztán írtam panaszlevélt a BKV-nak és "csak"6000-et kellett kifizetnem.-.-"
2010. márc. 16. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne hari de "pancser" vagy! Mi az, hogy alá íratta veled? Milyen jogon, vagy nem ismered a jogaid? Ha én biztos vagyok magamban, akkor kiállok az igazam mellett és nem írok alá semmit, főleg nem egy szaros ellenőrnek!!!

Részemről ennyi, és bocs a pancserért!

2010. márc. 16. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha már aláírtad nincs mit tenni. Legközelebb nem írod alá. Kifelé jössz elkéri kezébe nyomod és mész tovább. Ő csak elkérte nem mindta hogy állj meg :D
2010. márc. 16. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezért kell úgy lyukasztani h ne nyomjon rá pecsétet...meg azért mert azt lergközelebb is tudom használni:D

semmt nem tudsz mostmár csinálni, legközelebb ne írj alá semmit, nem tud veled semmit csinálni otthagyod és kész.

2010. márc. 16. 17:49
 4/9 A kérdező kommentje:
őő pecsételt örsnél,elfelejtettem írni.
2010. márc. 16. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy kell pecsét nélkül lokasztani?
2010. márc. 16. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
nagyon gyorsan beudgod és nagyongyorsan kihuzod. ha ügyesvagy nem plecsnizik.
2010. márc. 16. 21:10
 7/9 omadjoe ***** válasza:
mi ugy csináljuk, h. két jegyet egyszerre teszünk be. az alsot is vágja, de nem pecsételi. csak a felsöt.
2010. márc. 16. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Az se rossz de nem midnenhol viszi át. és rádásul ha ott áll a kaller azt látja, ezt meg nem :)
2010. márc. 17. 21:04
 9/9 omadjoe ***** válasza:

eddig mindenhol, és mindig bejött a duplajegy.

amugy ha bkv-val kell mennem akkor napi jegyet veszek, mert annyiszor kell átszállnom. (villamos,metro,hév, oda-vissza). és még igyis olcsobb mint a jegy csalás. de jobban szeretek inkább autozni.

2010. márc. 18. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!