Hülyegyerek, én még akkor tanultam meg írni, mikor még internet sem volt, nemhogy google ami ki is nyalja a segged...
2012. nov. 14. 21:53
12/19 A kérdező kommentje:
A lényeg hogyha van valakinek egy kérdése kurv@ra nem a formai hibák érdeklik. Majd a tollbamondásnál görcsölök hogy írjam le rendesen a szavakat. Ugyanugy érthető és kurv@ra nem volt szükségem a helyesírásra. Legalább megválaszoltad volna a kérdésem mellé de így teljesen haszontalan "választ" adtál.
2012. nov. 19. 23:12
13/19 anonim válasza:
Abszolút hasznos választ adtam, mert ha nem tanulsz meg normálisan írni, akkor olyan kis bunkó görcs maradsz, mint amilyen most vagy. És hidd el, Lehet a "suliban" ez a menő 13 évesen, de nem ez a siker kulcsa manapság ;)
2012. nov. 20. 08:15
14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon nem segitettek a hülyeségeid. Az ien válaszolokat mindenki utálja szóval legközelebb inkább ne vàlaszolj. A témához hozzáse tudsz szolni. Te biztos elvégezted azért lettél ien haszontalan.
2012. nov. 27. 22:28
15/19 anonim válasza:
A nagyarcó kis sz@ros 13 éves hülyegyerekeket utálja mindenki - de majd talán egyszer te is rájössz erre, ha túlléptél a lázadó korszakodon és helyreáll az értékrended.
2012. nov. 28. 08:28
16/19 A kérdező kommentje:
Lázado?! A mostani rendszer ellen mindenki lázad, más miatt meg nincs mit. Máig nemvoltál képes megválaszolni a kérdésem. Tessék bizonyitsd be azzal milyen okos vagy, hogy megvàlaszolod. A 13 éves kis szaros meg nemérdekel de én válaszolok arra amit tudok és nem azt keresem mibe lehet belekötni. Mindenhol ezt csinálod? Nagyon le fognak pontozni...
2012. nov. 28. 22:53
17/19 anonim válasza:
Mi van a kérdéseddel? Már az első megválaszolta, hogy rendezd az egyenletet úgy, ahogy kellenek a reakcióhoz aztán számolj. Egy hangyányit komolyabb kémiai egyenleteket tudok kiszámolni, mint egy egyszerű egyenletrendezés...
A tojáshéjjal a seggeden nem hiszem, hogy neked kéne a RENDSZER ellen lázadnod...
Nem csinálom mindenhol ezt, csak mikor valaki kirívóan hülye. De biztos zokogok majd egész éjszaka ha lepontoznak.
2012. nov. 29. 00:19
18/19 A kérdező kommentje:
Csak mondtam mert megint feleslegesen válaszolsz. Magyarázharrad volna hogy azér lesz HCl+O-bol 2HCl+O továbbá H2O+ Cl és ezáltal klort álitottunk elő. Ha az 1 megválaszolta akkor meg minek irsz bármit is? Olyat írj ami kapcsolodik a témához. Majd szolok a nyelvtan dolgozatnál de az ugy lesz feltéve: Hogy kell írni a ...-t Neked is ott a tojáshély a pics@don hogy itt vitatkozol egy 13 évessel. Büszke lehetsz magadra, Selejt.
2012. nov. 29. 23:13
19/19 anonim válasza:
ez 8.osztályos anyag? apám, én is 8.-as vagyok, de nekünk még 7.-be se voltak ennyire könnyűek röpiben._. még füzetbe se írtunk ilyeneket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!