Hogy szedjem ki a gyantát a szőnyegből?
Figyelt kérdés
Áramszünet volt és mécsessel világítottam de a sötétben véletlenül leleöktem az asztalról és a szőnyeg tiszta gyanta lett már mindennel próbáltam kisedni de nem jön ki ti mit ajánlanátok?2012. okt. 14. 19:08
2/3 anonim válasza:
Ha benzint használsz, sebbenzin vagy fehérbenzin legyen, mert az üzemanyagnak szánt benzinbe adalékokat kevernek, ami mérgező lehet, foltot hagyhat, kellemetlen szagú lehet.
És az alkoholt ajánlanám inkább. Bár én még nem hallottam gyantás mécsesről. Nem viaszra gondolsz inkább? Arra meg forró vizet kell önteni.
3/3 anonim válasza:
Ha viasz, akkor több réteg újságpapíron keresztül kell vasalni. (Felolvad és a papír felszívja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!