Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ideiglenes ragasztó spray? Hl...

Ideiglenes ragasztó spray? Hl tudok venni? Mit keressek?

Figyelt kérdés

Olyan sprayt keresek, amit ha ráfújok egy felületre, száradás után ragadós marad és mondjuk papírt tudok ráragasztani, majd lehúzni róla és újabbat ráragasztani.

Fontos lenne, hogy amikor lehúzom a papírt, ne legyen tőle ragadós. Olyasmi kéne, mint ami a postit jegyzet cédulákon vannak. Eddig ezt találtam: SPRAY75 ( [link] Ez jó lenne, de sajna a minimum rendelés 12db. Köszönöm előre is a segítséget.

2012. szept. 7. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Eléggé borsos az ára. Mire kell neked, hogy ennyit megér?

2012. szept. 7. 21:45
 2/3 A kérdező kommentje:

A másik oldalon nem ez a leírás, a lényeg az lenne, hogy ideiglenesen rögzítsen papírt.

Ploterrel szereték formákat kivágni, de az a baj, hogy ha nincs leragasztva, felválik és begyűri a papírt. Ha le lenne ragasztva, nem gyűrné be és a vágás végén lehúzhatnám, aztán ragaszthatnám fel a következőt. Silhouette cameo plotterhez kellene.

2012. szept. 8. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Most ezt nem nagyon értem, de mindegy. Pont a héten vettem Két PAX hibajavítót, és adtak hozzá egy ajándék ragasztó rollert. Ugyan úgy működik, mint a hibajavító, csak fehér réteg helyett ilyen rakasztóréteget visz fel a papírra. Ezzel oda tudod ragasztani amit akarsz, csak ne nyomd rá erősen. A végén így le is tudod pödörni. A ragasztó olyan anyag, mint amivel a termékmintákat szokták beleragasztani az újságokba, csak vékony rétegben.
2012. szept. 8. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!