A teremtés közben "véletlenül" vagy "direkt" Isten nem adhatott át az embereknek képességet/ket?
"Bárhogy is legyen, a majmot nem vállalom."
Pedig jobban hasonlítasz a majmokra, mint egy értelmes emberre... És elnézést kérek a majmoktól ezért a kis megszólalásomért :)
Ha ennyire nem hiszel semmiben, és senkinek aminek/akinek NIZONYÍTÉKAI vannak, akkor rajtad semmi sem segíthet.
De! Te lehet, hogy a majmoktól származol, de én a közös őstöl származom :) Tudok a közös ősünk az a faj, ahol kettéváltunk. Emberekre és majmokra... és keresztényekre...
Szia!
De minden embernek adott Isten képességet/képességeket!
Ezért is van meg minden embernek, de nem csak az embereknek, hanem mindennek a maga feladata.
Neked is vannak képességeid.
Szellemi ajándékokat is adott Isten a Benne hívők számára, olvasd el az apostolok cselekedeteit, azon belül is az apcsel 2. részét.
A szellemi ajándékokat Tőle kell kérned és ha az Ő akarata, hogy megkapd vmelyiket, akkor meg is fogod kapni.
Olvastam itt egy válaszadótól az alábbiakat:
"Szorgalommal, ésszel és kitartással nagyon sok mindent el lehet érni csak munkabefektetést igényel."
Ez mind igaz, de saját tapasztalatból tudom, hogy semmit sem ér se a szorgalom, se az ész, se a kitartás, ha azt Isten nem áldja meg.
az én életemben kiderült, hogy miért nem volt áldott, és azért, mert Isten mindenkitől, aki Benne hisz elsősorban azt szeretné, ha az Ő Igéjén elmélkednénk, ha így teszünk minden sikerülni fog az ígérete szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!