Az eredmény megkapásához milyen kódot kell beütni ennek a tesztnek a végén?
Itt a végén SMS-t kell küldened a megadott telefonszámra, és válaszban kapsz egy kódot, ezt kell megadnod az oldalon.
Azért felhívom a figyelmed, hogy 2032 forint lesz az az SMS, ha elküldöd... Szóval gondold át jól.
kitöltöttem, de a k. anyjukat fizetős sms-t kérnek.
Ez egy hülye tolvaj biznisz a működtetőknek, az országstatisztika meg csak kitaláció.
Inkább ezt próbáld ki: [link]
Ez ingyenes, a hivatalos Mensa teszthez hasonló és egészen korrekt, hiteles eredményt ad. Ja és ingyenes.
Hát SüSü, remélem, hogy hiteles, mert 130-at csináltam rajta! :D :D
G.
Én hitelesnek találtam. Elvégeztem a Mensa tesztet anno, bizonyos okok miatt kétszer is. Ez a teszt is ugyanolyan eredményt adott. Akkor úgy tűnik valóban 130 körül van az IQ-d.
Persze ez nem különösképpen meglepő. Gondolj bele. A Mensa szint azt jelenti, hogy a népesség felső 1-2%-ba tartozol. Ha belegondolsz ugyanennyi mondjuk a diplomások aránya is a világban, tehát azért bizonyos területeken nem annyira ritka. Csak hát az ember ritkán hasonlítja össze magát mondjuk a hajléktalan, munkanélküli, vagy a robotoló réteggel, illetve mondjuk az értelmi fogyatékosokkal. (Igaz itt is, ott is előfordul magasabb IQ, de annyira talán nem jellemző.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!