Elpusztult állatot, hogy kéne szakszerűen elásni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy térfogatához, vagy tömegéhez képest milyen mélyre, esetleg be kell-e csomagolni valamibe, vagy kell-e valami anyag rá, vagy köré, hogy ne, vagy ne sokáig legyen szaga? Vagy gyorsabb, ha nincs körülötte semmi, és a természetre van bízva? És érdekelne, hogy hol kellett volna ezekre a kérdésekre választ találnom? Mert sehol sem találtam ilyen infókat.2012. júl. 31. 07:42
1/3 anonim válasza:
Mert az emberek nem igazán gondolkodtak ezen régen sem. Ásol egy "elég" mély gödröt, ami azt jelenti, hogy addig ásod, amíg tudsz, aztán ha megunod, eltemeted. Minél mélyebb, annál jobb. Műanyagba azért ne csomagold.
2/3 anonim válasza:
Én régen találtam vakondot,macskát,darazsat(igen darazsat is eltemettem), verebet, halat mindet a kertemben temettem el. Csak simán ástam egy gödröt és beledobtam.
3/3 anonim válasza:
Ha jár róka, kóbor kutya a környéken, akkor minimum két ásónyom (kb. 50 cm) föld kerüljön rá, különben kiássa, és temetheted újra a bűzlő tetemet. Az embert szaglásának elég a 20-30 centis fedés is, akkor sem érezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!