"Bioholmi" növesztés - vajon mikor?
Nem tudtam rá jobb szót; "bioholmi" alatt minden olyasmit értek, ami növényi vagy állati eredetű és hasznosítjuk: ide tartozik tehát minden a hústól, amit megeszünk, a szőrmékig és bundákig, amit egyesek pl. kabátként hordanak, de a faanyag is, amiből a bútorok vagy a papír készülnek.
Szóval a kérdés az, hogy vajon mikor fogjuk tudni azt megoldani, hogy önmagában növeszthessük laboratóriumi körülmények között csak azokat a "holmikat", amikre szükség van, a teljes állat vagy növény nélkül, ami adja (és amit így nem is kéne leölni ahhoz, hogy az anyagát hasznosíthassuk)? Pl. pulykamellhús egész pulyka nélkül, rókabunda egész róka nélkül, ébenfa-bútoranyag egész ébenfa nélkül, stb.
Gondolom, őssejtekhez vagy hasonlókhoz lenne a dolognak elég sok köze, ami meg azért ha lassan is, de kezd már alakulni... Szóval, vajon a fentiekre mennyit kell még várni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!