Ha színültig feltöltök egy poharat vizzel amit lefedek egy papirlappal majd fejjel lefelé forditok akkor mért nem folyik ki belőle a viz?
Kedves Kérdező és Mindenki, aki válasom által félrevezetődött!
ahogy az érkezett ellenvélemények is mutatják: tévedtem. remélem, sikerült ezt leszűrni azok bőséges számából és minőségéből.
aki kitalálta mondatomból, mely egyetemen végeztem, annak felhívnám rá a figyelmét, hogy még korábbról emlékeztem erre az interpretációra, de nem feltétlenül vmilyen óráról, lehet, hogy egy kedves társam magyarázatából, stb.
szóval biztosítok mindenkit, h ezt a 'marhaságot' nem az adott egyetem adott előadásán hallottam!
továbbá még 1x nyomatékosan elnézést kérek mindazoktól, akiket helytelen válaszommal félrevezettem. úgy látszik, ez a válasz a 16%-ba esik, amikor nem érdemes rám hallgatni. Azonban azt hiszem, világos az oldal koncepciója, mely abból indul ki, hogy mindenki hibázik néha, ki többx, ki kevesebbx, a felhasználónak pedig ezekkel az értékelésekkel kívánnak segíteni az eligazodásban.
még szerencse, hogy az oldal természeténél fogva végül csak tisztázza a kérdést – hála a sok lehurrogó ellenérvnek, amit ily módon – a jó ízlés határain belül maradva – hasznosnak is tartok.
Végül megkérném azt, aki azt a sok-sok információt, amit azóta olvastam, velősen össze tudja foglalni, tegye meg, ha engedi drága idejéből, mert én úgy látszik, ehhez buta vagyok. Persze ez kicsit több energiát és agyi kapacitást igényel, mint az utolsó konstruktív hozzászólás, de talán menni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!