Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A feleségemet minden megrázza...

A feleségemet minden megrázza az elmúlt 2-3 hétben. Miért?

Figyelt kérdés

De komolyan, statikus elektromosság, kisülés, meg minden. Főleg itthon. Csakhogy ugyanúgy pamut cuccokat hord itthon, ahogy eddig, amíg nem rázta meg semmi, most meg a kilincs, a polc (a fém része), én, a vízcsapból kifolyó víz (!!!), szóval minden megrázza. Nektek nincs ilyen mostanában?

Ja, és az anyósom is így van vele, meg az egyik kolléganőm is. Egyikőjükkel sem egy helyen lakunk, tehát ez nem lehet a magyarázat.

Ha valaki tud, pls segítsen, mert az lesz a vége, hogy egy hosszú vezetékkel kikötöm a zasszonyt a radiátorhoz, hogy le legyen földelve :D

2011. nov. 25. 23:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem is a hideg beálltával minden megráz. Sötétben szó szerint szikrázom. :)

Bár nekem is midnen pamut, mert a műszáltól kipirosodik a bőröm, én arra tudok csak gondolni, hogy a cipővel lehet a gond. Mert azt biztosan mást hordok, mint nyáron, és az biztos, hogy nem 100% pamut. Illetve hajmosás után sokkal "megrázóbb élmény vagyok", tehát talán ez is belejátszik (hosszú haj főleg). De nem igazán tudok mit kezdeni a problémával, van egy remek bőrkesztyűm, az megvéd (kivétel a kézmosás, de a víz nem szokott nagyon rázni), és a környezetemnek is könnyebb.

2011. nov. 26. 19:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Neked sem lehet egyszerű a mindennapi élet egy bőrkesztyűben :)
2011. nov. 26. 21:10
 13/15 A kérdező kommentje:
A papucsra gyanakvó válaszolók írjanak be maguknak egy mezei pirospontot, egyelőre ceruzával, de kilátásban van a véglegesítés, ugyanis másik papuccsal egy napja nincs áramütés :)
2011. nov. 27. 13:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Pirospontok véglegesítve!! :)
2011. nov. 29. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülünk az áramtalanításnak. :)
2011. nov. 30. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!