Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hatalmas bajban lennék?

Hatalmas bajban lennék?

Figyelt kérdés

lehet, hogy kategóriát tévesztettem, de úgy vélem ide illik leginkább.

gyakran kijárok kisebb vastelepekre guberálni és ami megtetszik, azt kifizetem és elviszem. tegnap ahogy turkálok a vashulladékban ráteszem a kezem egy iránytűnek látszó tárgyra. le is fettem a fedelét és valóban egy iránytű volt, bár igencsak leharcolt állapotban van. a borítása egyértelműen arra utal, hogy katonai használatban állt. ez persze komolyabb gondot nem okoz, de az már annál inkább amit a hátoldalán olvastam.

ott radioaktivitás embléma alatt ez volt írva:

RADIOISOTOPE H3

DO NOT OPEN!

ott az a 3as szám felső indexbe van.

ez nagyon veszélyes és ha igen, hová vigyem?

2011. nov. 12. 10:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne keverjétek össze a foszforeszkálósat azzal, amelyik folyamatosan világít (persze napfényben ez nem látszik) és nem kell előtte megvilágítani.

Amúgy meg a foszforeszkálósat sem nyalogatjuk, mert az is mérgező.

2011. nov. 12. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:
2-es, neked fogalmad sincs miket beszélsz, OMG! Atomóra, hihetetlen... Azt hiszed, az olyan, mint egy karóra??
2013. okt. 29. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!