Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas bajban vagyok, mit csináljak hogy ne derüljön ki?
először is b_szd pofán a csávót
fel lehet téged ismerni a videón?
fél liter vodka? az szép teljesítmény, bár nekem a rekordom 1 liter.
na az buli volt...
a segglukadat fel lehet ismerni?
És jól seggbe is raktak? remélem igen
Az arcom nem látszik rajta, csak a segglukam meg hogy a kutya nyalogatja, de szerintem ruháról fel lehet ismerni, meg az a paraszt szerintem elmondta azoknak akiknek továbbküldte hogy ki látható rajta. Attól félek nehogy az osztályfőnököm tudomására jusson mert amúgy sem szívlel túlzottan.
Egyébként 19/f vagyok
Először is b*szd pofán a srácot.Másodszor nevess rajtuk,de tényleg.Ha nem látják,h dühít,akkor előbb utóbb leszállnak rólad.Harmadszor az osztályfőnöknek még mindig elmagyarázhatod,h az nem is te vagy csak szivatnak a többiek.Tudod milyen a pletyka.MEgnézni csak nem kívánja a segged.
Tanulság:Legközelebb tudd hol a határ a piában.
az buli volt XD am azt fhittem, lány vagy :P
hát nemtom...verd őket laposra, azt is, aki megkapta a videót :O
Gratulálok! Napiszar celeb leszel!:D :D :D
Ne aggódj, ha fel is teszik valahová, akkor is minden csoda három napig tart... Hamar elfelejtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!