Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Az MHK kártyával és viselési...

Az MHK kártyával és viselési engedélyel külföldre vihető e ki gaspistol?

Figyelt kérdés
Konkrétan én ha megyek külföldre árúért vagy ilyesmi inkább vinném magammal. De nem akarom hogy a határon visszafordítsanak vagy külföldön belekössenek ebbe a hatóságok.. Azért ide írtam nem a jogi kérdésekhez mert hátha itt alkalmazza is valaki mert egy jogász azt se tudja mi az hogy fegyver. Van aki kijárkál külföldre vele? Azt tudom hogy repülőn nem lehet ez értelemszerű.
2011. okt. 18. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Külföldre külön engedély kell, nem jó a sima viselési. Érdeklődj a rendőrségen vagy emailben, van valami nemzetközi fegyverviselési, de tartok tőle, hogy nagyon drága és nagyon körülményes. Nekem még a sima viselési kiváltása is több hónapig tartott. Ha választ kapsz, engem is érdekelne azért.

Amúgy még itthon is tartok vele a yardoktól, ki tudja, mibe kötnek bele. Ha csőre van töltve, az a baj, ha nincs, az a baj, ha ki van biztosítva, az a baj...

Külföldön elég komoly kellemetlenséget okozhat, ha olyan rendőrökbe futsz bele, és esetleg a nyelvet sem beszéled.

2011. okt. 18. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát igen pont ezért kérdezem..

Bár szerintem Magyarországon amúgy is el van cseszve az egész fegyvertörvény. Anglia még ilyen a többiről nem tudok..

2011. okt. 18. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!