Az alkalmazott matematikusok jól el tudnak helyezkedni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 19:30
1/5 anonim válasza:
Ha jo matekosok, akkor ezt is megoldjak... :-D
2/5 anonim válasza:
én azt láttam, hogy igen - mondjuk főleg pénzügyi matematikusokról tudok, azok meg nagyon durván jól, de azok az alkalmazott matematikusok is, akiket ismerek, és nem ebbe az irányba mentek, azok is tudtommal elég jól.
3/5 anonim válasza:
Ha jól beszélnek angolul, kiváló a kommunikációképességük, és tudnak néhány nyelven programozni, akkor igen. Különben magadnak csináltad a diplomát.
4/5 anonim válasza:
Alkalmazott matekon ha jól tudom tanterv része, hogy tanulsz különböző programnyelveket + nyelvvizsga követelmény a diplomához, szóval ha valaki elvégzi akkor nem lesznek filléres gondjai.
5/5 anonim válasza:
Ha alkalmazottak, akkor már hova helyezkedjenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!