Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mit gondoltok Kertész Ákos...

Mit gondoltok Kertész Ákos leveléről?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 08:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:07

Hosszabb ideig éltem az Egyesült Államokban, majd ha Te is elmész innen meg fogod tapasztalni, hogy soha semmi más nem leszel, mint aminek születtél, bárhová is mész. Az én őseim zöme is német, kisebb része szláv, mégis magyar vagyok, magyarok voltak az aradi 13-ak is és mindenki aki ebben az országban él. A magyar az egy befogadó nemzet, mindig integrálta a különböző népcsoportokat, kultúrákat. Úgy gondolom most is az egyik legbefogadóbb nemzet vagyunk Európában az idegen hatásokkal, emberekkel kapcsolatban.

Az egy másik dolog, hogy ez a roppant tolerancia és nyitottság vezet az állam vesztéhez, az hogy már annyi fajta népcsoport, kultúra keveredik itt, hogy szinte úgy beszélnek a magyarságról mintha ők maguk nem is azok lennének.

Szóval, annyit mondok, külföldön annyira fognak becsülni, amennyire Te tudsz magyar lenni, az lenni aki vagy! Soha nem leszel német, spanyol, amerikai vagy bármi más! Ha ki tudsz állni hazádért, tudsz magyar lenni, becsülni fognak. Ha azt mondod, hogy a magyar genetikusan alattvaló Te pedig német vagy nem fognak emberszámba venni, senki leszel a szemükben!

Egy hazánk van!!! Ezt kell a tudatunkba vésni, bárhová is megyünk a világban!!!

2011. szept. 19. 17:11
 22/35 anonim ***** válasza:
89%
kertész ákos (nem érdemli meg a nagybetűt) egy mocskos magyargyűlölő cionista, gázkamrába vele!!!
2011. szept. 20. 16:03
 23/35 anonim ***** válasza:
72%
HA ENNYIRE SZAR MAGYARORSZAG AKKOR EL LEHET MENNI INNEN !!! Nem kellenek ilyen emberek az edes hazankban!
2011. szept. 20. 17:16
 24/35 anonim válasza:
82%
Én csak annyit irok hogy nem tartom úriembernek.Ezzel mindent elmondtam.
2011. szept. 20. 18:03
 25/35 anonim ***** válasza:
87%

1. Mélyen elítélem, és mivel 28 éves vagyok, semmi közöm a holokauszthoz.

2. Diplomásként nem találok a képzettségemnek megfelelő munkát, így kénytelen vagyok kulimunkákat végezni.

3. 21 évig tanultam.

4. "Genetikailag" magyar vagyok.

Kertész Ákos szerint:

1. Az én bűnöm a holokauszt.

2. Nem akarom dolgozni.

3. Nem akarok tanulni.

4. Genetikailag alattvaló vagyok.

Kikérem magamnak.

2011. szept. 21. 11:50
 26/35 anonim válasza:
94%
Cionista zsidó parazita----ez kertész ákos és az aki igazat ad ennek a mocsoknak.Takarodjanak Izraelbe és ott csaholhatnak amit akarnak.
2011. szept. 22. 06:26
 27/35 anonim válasza:
21%

Igaza van Kertész Ákosnak, egyetlen dolgot kivéve. Szerintem genetikusan senki sem alattvaló, ez nevelés kérdése. Márpedig a magyarokat így nevelik hosszú idő óta.

A holokausztért azért felelős még mindig Magyarország, és benne minden ember, mert más nemzetekkel ellentétben mi még semmiféle megbánást nem tanúsítottunk a múltban elkövetett bűneinkért. Sőt, az utóbbi években egyre nagyobb méreteket ölt az antiszemitizmus, a holokauszt-tagadás. Ami nálunk folyik ezen a téren, az pl. Németországban elképzelhetetlen lenne. Elképzelhetetlen lenne, hogy egy náci párt üljön a parlamentben /lásd Jobbik/. Elképzelhetetlen lenne, hogy egy ilyen "magyar sziget" féle rendezvényt ott megtartsanak és Hitler Mein Kampf-ját árusítsák a résztvevőknek.

Valaki írta fentebb, hogy Kertész mindent megkapott életében, sosem dolgozott. Az illető legyen szíves nekilátni egy regény megírásának és akkor majd megtudja, hogy az is munka, nem is könnyű.

Én Kertész helyében fognám a díj emlékplakettjét, bedobozolnám, megcímezném Magyarország kormányának és feladnám postán. Egy levelet is mellékelnék hozzá, amiben közölném, hogy feldughatják a seggükbe. Ha a Jobbik párt tagjai egymásnak csinálják ezen műveletet, még élvezni is fogják, a kis látensmelegek.

És hogy el lehet menni az országból? Hát nyugodtak lehettek, hogy akinek még igénye van a demokráciára, a szabadságra, a jogaira, az el is fog húzni innen. Aztán majd marad itt 3 millió ember, akik eztán is szavazhatnak Orbánra, "dagonyázhatnak és röföghetek, míg le nem szúrják őket."

2011. szept. 22. 15:22
 28/35 anonim válasza:
45%
javítás: "röföghetnek"
2011. szept. 22. 15:25
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha elfogadjuk a kollektív bűnösséget, akkor a holokauszt jogos volt. De nincs kollektív bűn, ezért a holokauszt elítélendő.
2011. szept. 22. 17:23
 30/35 anonim válasza:
Nekem a véleményme röviden gázt a zsidóra
2011. szept. 24. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!