Miért van az, hogy én, aki mindössze kb.40 kilót tudok kinyomni fekve, az olyanokat, akik 100 kilókat kinyomnak le tudom győzni szkanderban, fekvőtámaszban és húzódzkodásban?
"mert aki kondizik annak muszáj cuccolnia is ugye? gratulálok.."
Nem ezt mondtam b@zdmeg! Mit kell kiforgatni a szavaimat meg játszani a hattyú halálát! Miért kell mindig keresni valamit, hogy úgy tűnjön, mintha sértő lenne? Nyilván AZOKRA vontakozik, AKIK ilyenek.
Ezt a kondis témát én már sokszor lefuttattam itt. Akik kondiznak, azoknak a rúdjukun/súlyzújukon van fogás, ergo az alkarod minden egyes gyakorlatnál rá fog segíteni, legyen az mell, váll, vagy hát. Ellenben mondjuk azzal, aki breakel, és félkézen áll: a padlón semmilyen fogást nem tudsz találni, tehát az alkarod abszolút minimális mértékben lesz segítségedre (ez valahogy így van fekvőtámasznál is, de ott ottvan a láb). Tehát ha egy olyan tárgyat kell feladni valahová, amin van fogás, az oké, de vegyünk egy olyat, ami sík, és megegyezik az adott ember tömegével; a gyúrósnak esélye sincs, hiszen az izmai az alkar segítségéhez vannak szokva.
A felfújásos dologgal én is egyetértek, lemegy a gyerek 60 kilósan, 2 hónap múlva kijön 120 kilósan (és komolyan, mintha ezeket sorozatban gyártanák...). Nem érdekel, milyen turmix, táprszer, akármi; az se érdekel, hogy ezek nem tartalmaznak káros anyagot (aha, persze, a kóla meg a hamburger se a mekiben), és a biológiai rendszermechanizmus se. A biológia egészséges folyamatát felgyorsítani nem célszerű, az emberi test amúgy is érzékeny. Lehet, hogy a tápod 6x annyi fehérjét tartalmaz, mint 20 kiló csirkemell, de túlzásba viszed, hiszen csirkemellet nem tudod fogyasztani ilyen mennyiségben, akkor minek erőlteted? (És tudom, most én leszek az idióta hülye, aki nem tanult biológiát - de igen, tanultam, és ez akkor se egészséges, hiába nem jut el az izom-agyatokig.)
Ez is egy vélemény de miért ragadsz ki egyet a sok közül hisz nyugodtan ideírhatnád hogy a TE felgyorsult életviteled sem egészséges, a TE testedre is káros hatással van az elektroszmog, TE is fogsz levegőt szennyező autót vezetni, TE is irtózatos mennyiségű szemetet termelsz és jelenleg is az egyik legnagyobb problémán "írod" a hozzászólást, a nyák lapon. Csak míg ő a saját testét pusztítja szerinted, TE az enyémet is. Itt nem a gyúrós-nem gyúrós ellentét a probléma hanem az, hogy ostoba emberek vannak és tökmindegy mi a téma mindig fogsz találni olyat aki lenézi a másikat. Még ha előtte pont az ellenkezőjét állította is. Nyugodj meg, ha elkezdenél edzeni és lehagynád őt nyilván te lennél a kokszos minta aki már túl nagy neki és az nemjó és az ő arányai jobbak mert a tiéd már nem egészséges stbstbstb...
Szumma szummárum az emberrel van a baj!
83%-ban tegnap 21:26
vagyok, kérdező: nem neked szántam, bár lehet úgy tűnt.
70% tegnap 12:03
70% tegnap 13:31
neki(k)
Igen, gyorsított életvitelem van, de kinek nem? Vagy a testépítők mindent szép lassan, mátrixos mozdulatokkal csinálnak, hogy ha már a biológiájukat felgyorsították, legalább az életvitelen lassítsanak? Igen, vezetek autót, mert szükséges, más városban tanulok, plusz kényelmetlen a külvárosi Tescoból 4x6 kg szatyorral gyalog vagy biciklivel hazajönni.
Mint írtam, nem érdekel, csak sokan azt szajkózzák, hogy márpedig ezek nem károsak, sőt, többet használnak mint ártanak. Persze, hisz a sör és a bor is egészséges, ha heti 2-3 alkalommal kis mennyiségben fogyasztjuk őket, de mindenben van egy határ. Az én alkatom és arányaim meg sosem lesznek jobbak, mint egy testépítőé. Egy mezei 170 centis gyerek vagyok 62 kiloval, és olyan izmokkal, melyeket a kosárlabdával, tánccal és a fekvőtámaszokkal szereztem.
-.-'
Oké haver. Szedj fel egy év alatt 10 kg száraz izmot, engem meg oltsál le, hogy ne egyek húst, mert fehérje van benne. Csináld csak nyugodtan, máshoz úgyse értesz...
Ha valaki nrmális hangnemben ír, elvárja hogy mások is abban írjanak. Erre jössz te oltogatni, izommester...
Sok sikert. Remélem, meghalsz egyszer 120 kiló alatt 45°-os padon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!