Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mágnes Generátor lehetséges?

Exile kérdése:

Mágnes Generátor lehetséges?

Figyelt kérdés
Üdv mindenki van valakinek valami ötlete hogy a mágnesekböl genrátort lehesen csinálni bármiféle erökifelytés nékül hogy elektromos áramot hozanak létre vagy esetleg minimális eröfeszitésel....
2011. júl. 27. 21:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ismrem a történelmet kösz a kioktatást bár kevesen tudlyák einstein bukot matematikábol harmadik osztályban leonardot tervei véget sokkak bolondnak tartoták a repülö szerkezete véget meg az önjáro kocsi öttletei véget is...a helyes irási szabályokat is ismerem ugyan ugy mint bárki más csak nem használom ökket gyakorlatban
2011. júl. 28. 18:16
 12/23 anonim ***** válasza:

"bár kevesen tudlyák einstein bukot matematikábol harmadik osztályban"

Ez nem igaz. Hülyék terjesztik egymás közt, mondván, hogy lám, ő is bukott és milyen nagy ember lett. De ő sosem bukott matekból valójában, sőt hatalmas tehetség volt iskolás korában is. Kicsit művelődj, és az ilyen "köztudomású" dolgokat és "tényeket" kezeld kétkedéssel.

"leonardot tervei véget sokkak bolondnak tartoták a repülö szerkezete véget meg az önjáro kocsi öttletei véget is..."

Ez nem igaz.

"a helyes irási szabályokat is ismerem ugyan ugy mint bárki más csak nem használom ökket gyakorlatban"

Az még nagyobb baj, ha direkt csinálod rosszul, a helyedben nem lennék rá büszke.

2011. júl. 28. 19:13
 13/23 A kérdező kommentje:
nyugi nyugi csak azok tudlyák mindazt akik ott voltak és te és én sem tulyuk biztosan mi történt csak feltételezünk szeretnélek meg kérni hogy a témára irányuljunk vissza ahelyet hogy egymást cáfolgatnánk meg megértésed elöre is köszönöm
2011. júl. 28. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a fizikát is ismered, de mégsem használod a gyakorlatban ha örökmozgón jár az eszed :)
2011. júl. 28. 20:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Sokkan örültnek bolondnak tartanak mert nem ismernek mert máskép gondolkozok mint mások... Tanáraimat is zavarba hozom néha mert teljesen máskép számmolom ki az eredményt ahogy ök ismerik de megis jo legtöbször erölködés nélkül irok 4-5 söket szakközépben (matek fizika torténelem) terén
2011. júl. 28. 20:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen ismerem a fizikát de a fizikai törvények kiterjednek mindenre és már létezik örökmozgo a mi naprendszerün a galaxisunk meg a föld is az azaokat is elkelet inditania valaminek.
2011. júl. 28. 20:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Én írtam korábban hogy semmi gond nincs azzal, hogy gondolkozol, nagyon is jó, csak ne tarts ki valami mellett nagyon mereven! Kételkedj mindig MAGADBAN, de ha a külvilág felé ezt mindig közvetíted, akkor bolondnak fognak nézni.

A Föld forgása egyébként mérhető módon lassul. A Nap esetében is ki van számolva, hogy mikor fog leállni.

De amúgy mondok egy érdekeset: az űrben ha megpörgetsz egy kereket, akkor az nagyon sokáig fog forogni (akár csak a Föld), milliárd évekig. A gond akkor van, ha megpróbálsz energiát kivenni belőle, mert akkor rövididőn belül meg fog állni.

2011. júl. 28. 21:19
 18/23 A kérdező kommentje:
thx az informáciot de amugy ez az idö utazásnál is hasznos lehet mert a földi pályábal ellentetésen mész akkor a földön eltelik pl 4-5 év amiböl te csak ugy 3-4 érzkelsz legalábbis egy teologia szerint amit régeben olvastam
2011. júl. 28. 21:41
 19/23 anonim ***** válasza:
a teológia az más dolog mint a teória
2011. júl. 28. 21:47
 20/23 A kérdező kommentje:
bocs elirtam fáradt vagyok kicsit
2011. júl. 28. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!