Mennyi ATP-t eredményez a palmitát teljes oxidációja szén-dioxiddá és vízzé?
Kedves Kérdező!
Nagyon szívesen!
Kedves Tom!
20:09-es hozzászólásodat sajnos értelmezni nem tudom, hiszen néhány nappal előtte 23:58-as kommentedben dokumentáltan megkérdezed, hogy mit is kell érteni palmitát alatt, ami a kérdésben szerepel.
12:19-es felvetésedre azt tudom mondani, hogy a kérdező nem ezt kérdezte, hanem azt, hogy konkrétan hány ATP keletkezik. És láthatóan nem érdekli az ehhez tartozó hosszadalmas fejtegetés. Ezzel együtt válaszomban egy rövid levezetéssel utaltam rá, és más segítséget is adtam, hogy akit komolyan érdekel, az eligazodjon. Ellenben nem hiszek abban, hogy aki a beszélgetés elején nincs tisztában azzal, hogy mit is kell érteni palmitát alatt, azt komolyabban érdekelné a palmitát lebontása...
Akkor úgy látszik, nekem rosszul tanították a kémiát, mert palmitát alatt egészen mást értettek.
Nincs kizrva,hogy elszámoltam, de valahogy a 129 nem jött ki nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!