Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mennyi ATP-t eredményez a...

Mennyi ATP-t eredményez a palmitát teljes oxidációja szén-dioxiddá és vízzé?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 18:37
1 2
 11/15 Tom Benko ***** válasza:
0%
Az a 129 hogyan jött ki?
2011. jún. 30. 12:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, 9:22-kor válaszoló, már egyes megnyilvánulásaiból is látszik, hogy az első hozzászóló nincs meggyőződve arról, amit ír (pl. "Ha elárulod, mit értesz palmitát alatt."). Neked nagyon köszönöm!
2011. júl. 1. 17:44
 13/15 Tom Benko ***** válasza:
32%
Akkor mégis, hogyan nevezed mondjuk a palmitinsav nátriumsóját? Vagy valamelyik észterét? Azt eddig is sejtettem, hogy a biokémikusok trehányak, de hogy ennyire...
2011. júl. 1. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Kérdező!

Nagyon szívesen!

Kedves Tom!

20:09-es hozzászólásodat sajnos értelmezni nem tudom, hiszen néhány nappal előtte 23:58-as kommentedben dokumentáltan megkérdezed, hogy mit is kell érteni palmitát alatt, ami a kérdésben szerepel.

12:19-es felvetésedre azt tudom mondani, hogy a kérdező nem ezt kérdezte, hanem azt, hogy konkrétan hány ATP keletkezik. És láthatóan nem érdekli az ehhez tartozó hosszadalmas fejtegetés. Ezzel együtt válaszomban egy rövid levezetéssel utaltam rá, és más segítséget is adtam, hogy akit komolyan érdekel, az eligazodjon. Ellenben nem hiszek abban, hogy aki a beszélgetés elején nincs tisztában azzal, hogy mit is kell érteni palmitát alatt, azt komolyabban érdekelné a palmitát lebontása...

2011. júl. 4. 10:26
 15/15 Tom Benko ***** válasza:
47%

Akkor úgy látszik, nekem rosszul tanították a kémiát, mert palmitát alatt egészen mást értettek.

Nincs kizrva,hogy elszámoltam, de valahogy a 129 nem jött ki nekem...

2011. júl. 28. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!