Hogyan készíthetek a testemre Faraday kalitkát? Villámok elleni minél jobb védekezéshez kellene.
Fóbiakatalógus:
Egy villámcsapás 30.000-300.000 Amperes, azt sapkából dróttal nem földeled :)( [link]
Villámhárítónak öltözés helyett természetesen kellene élni és meggyógyulni.
Nemhiszem, hogy ez még érdekel valakit de ha mégis itt van
Viszont ez se védne meg egy villámmal szembe meg nem olcsó cucc szerintem...
Hú, hát amit a szakember így definiált, hogy: "az a nemtommilyen ruha, amit az előttem szóló írt, az valami félinformációkból összegyúrt baromság"
...az létezik, és annak a célja ugyan Faraday kalitka, de nem a villámáramok ellen, hanem a térerősség ellen véd. :)
Ív ellen más kell, az előttem szóló által belinkelt védőruha. Azonban ami jó az ipari frekvenciás ív ellen, az nem biztos, hogy jó villámáram ellen.
Ahogy előttem is írták csak vonzanád a villámokat
2. Villámlás akkora energiával rendelkezik hogy azt pont nem fogja érdekelni hogy van e rajtad faraday ketrec vagy sem
Ha pintyed lenne akkor még megérteném mert elég oda szigszalagozni egy szigetelő rudhoz és berakni a ketrecbe (ketrecnek megfelő tulajdonságokkal is kell rendelkeznie)
Ja szóval a kutya felejtős a pinty a tuti
Ja igen ahogy előttem is írta a felhasználó a kisülések már más téma
Ha végül maradnál a kutyánál ne vigyél magaddal esernyőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!