Létezik olyan szilárd anyag, ami könnyebb a levegőnél?
Kedves utolsó [#20/20] :
Idézzek esetleg? :
[#7/20]:
{"
"van valami meggyőzőbb linked"
Neked a hvg tudományos rovata nem hiteles?
Az a cikk alapján már meg kéne találnod, hiszen te vagy itt a legnagyobb guglihuszár.
"}
ja hogy én vagyok az a googlihuszár?
de akko rminek kérded ha nálam is jobban tudod?
Most TÉNYLEG ENNYIRE nem lehet megérteni.
Egyszerűen végre SZERETNÉM már valahára még ebben a jó büdös életben megtudni, hogy mit jelent ez a redvás "guglihuszár" kifejezés!!!
Ez az egy - szerintem jogos - kérdésem van itt, hogy végre valahára a francba megtudjam, hogy mit akartál mondani!!!
Ilyen nagy kérés?!
az ég szerelmére nem látod hogy azt egy 68%-os írta?
én meg csak egy nyavalyás 48 %-os vagyok!
Majd én elmondom.
Szerintem az odafirkantó értelmezésében az olyan ember a googlehuszár, aki mögöttes tudás nélkül, pusztán a google által fellelhető, többé kevésbé hiteles, avagy pont hiteltelen linkekkel, azok tartalmával dobálózik, és támasztja alá a valós vagy vélt igazát.
Ahogy nézem ezzel a jelzővel "maci" válaszolót illették, szerintem méltatlanul. Ebben a kérdésben pont az az érdekes hogy teljesen logikusan véggiggondolhatóan jól válaszolt "maci", hiszen tök egyértelmű, hogy a levegőnél könnyebb anyag a levegőben fel kellene emelkedjen (érdekes módon megfigyelhető, hogy sokan lepontozták a válaszát, hiszen a tökéletesen jó válasza ellenére 46%-os a válasza a macit nem szeretők szerint, és minden további hozzászólása is le lett pontozva) Szerintem macinak tök igaza van, amikor a HVG (vagy melyik oldal) cikkét hiteltelennek tartja, hiszen úgy állít valamit az ominózus oldal, hogy teljesen hibás a felvetése. Aztán, hogy a korábbi válaszaiban még ennél is hiteltelenebb oldalakkal válaszol meg valamit ő maga, az innen nem derül ki, hiszen semmit nem hozott fel példának a "googlehuszározó", és macinak túl sok válasza van, problémás lenne egyenként végignézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!