Ki (volt/most) a leghelyesebb matematikus?
Valójában elképzelhető, hogy a matematikusok nagy része egész jól nézne ki, hogy a fejüket borító szőrmennyiség 90%-a nem az áll környékét, hanem a fejtetőt borítaná :D
Viccen kívül tényleg megfogtál.
Sorolom itt magamban a matematikusokat (Gödel, Fermat, Euler, Newton, Gauss, a Bólyaiak, stb-stb...) Hát egyiket sem a szépségéért szeretjük. :)
Fizikus nem jó? Azt tudok mondani. :):)
elsőnek: igen lány vagyok.
nézegettem matematikusok portréit, és elgondolkodtam, hogy melyik néz ki a legjobban :D
nagyon tisztelem a híres matematikusokat, hogy hogy bírtak ennyi mindenre rájönni, ha még jó pasik is lennének imádnám őket :D
én valahogy nem bírom az olyan tipikus jó pasikat akiknek szép kigyúrt testük van meg minden, jó fejek, de egyébként meg tök hülyék.
matematikus (és/)vagy fizikus -jó esetben- csak abból lehet akinek tényleg van esze, tehát ezért érdekelnek :D
de ha engem le tud valaki győzni amőbában az már zseni :D
"oké, ki a leghelyesebb fizikus? :)"
Hát részemről:
Amúgy olyan hihetetlenül jól ő se néz ki (bár nekem a "túl szép" pasik sose jöttek be), de jó fej, okos, szimpi...
Najó, többet nem is mondok, hátha erre jár a párom. :D
... folyt:
Egyébként biztos sokan mondanák még brian cox-ot... de nekem ő nagyon nem jön be, szegényke... :)
Bár ami azt illeti, néha az az érzésem, hogy lehet, hogy neki is jobban bejönne brian greene, mint én. :D
:) Amúgy ő is tök szimpi, amikor fizikáról beszél... csakhát... őő.. kissé néha feminim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!