Sos kérleek! Nagyon fontos. Ez így van?
húúúúúúú, ez most komoly, tudod mit jelent a négyzetre emelés.?
mikor egy számot meg szorzol önmagával
nah vegyük példának a 10-et ugye 10x10 az 100..
ha viszont a hetet nézzük akkor 7x7 az 49 ,remélem érthető voltamXD
De például a mm2 és a m2 közt nem száz van. 1 m = 1000 mm, és 1 m2 = 1m * 1m, ezért 1 m2= 1000 mm * 1000 mm = 1000000 mm2. Tessék itt meg ennyi a váltószám.
Ne agyatlan zombiként betanuld, hogy hát mindig 100, mert bajod lesz belőle.
ma 19:24:
Én is rávezetni próbáltam, gondoltam egyértelmű, hogy hosszúságnál, ahol egyesével lépve a mértékegységek közt 10 a váltószám, ott területben 100 lesz, mert 10*10=100. A dm csak példa volt.
"Én is rávezetni próbáltam, gondoltam egyértelmű, hogy hosszúságnál, ahol egyesével lépve a mértékegységek közt 10 a váltószám, ott területben 100 lesz, mert 10*10=100. A dm csak példa volt."
Én viszont tudom, hogy megjegyzi, mint egy ökölszabályt, hogy a váltószám 100. Hülyék a rávezetéshez, ez van.
(A múltkor egy boltban kértem 1/3 kg süteményt, tudod ilyen fornettis izét, a nő nem tudta, hogy az mennyi. Még szerencse, hogy a kollegája tudta...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!