Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Milyen eszközök kellenek...

Milyen eszközök kellenek ahhoz, hogy házilag elektrolízist végezhessek?

Figyelt kérdés
Ezüst tárgyamról szeretném levenni az oxidot, és esetleg vékony ezüstréteggel újra bevonni.
2011. jan. 19. 12:32
 1/2 Silber ***** válasza:
Ha valóban csak a fekete réteget akarod leszedni, akkor én inkább a fogkefe+fogkrém kombót ajánlom. Az abban található fluor szépen vissza fogja adni a fényességét. Amikor az ember elmegy egy gyógyfürdőbe, akkor a vízben található kéntartalom miatt Ag2S keletkezik az ékszerén. Ez lehet a tiéden is. Én ezt ajánlom a cella helyett.
2011. jan. 19. 13:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm tanácsodat. Sajnos, ez a módszer kevés. Ezüst tálról van szó, amelyen mélyedések keletkeztek a rozsdától. Semmivel sem lehet őket eltüntetni. Ezért gondoltam a házi ezüstözésre. Mert a neten szakembert erre hiába kerestem. Ezüstözőtől nem érkezett válasz.
2011. jan. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!