Exile kérdése:
3D hologram házilag?
Figyelt kérdés
3D hologram házilag hogy kel csinálni (star wars filmekbe látott módon 3D hogy bárhol ki vetíthető legyen)2011. szept. 10. 20:09
2/8 A kérdező kommentje:
igen komolyan érdekel hogy vetít hetnék ki egy hologramot a térben vászon vagy bármi nélkül hogy az szabályosan olyan legyen mint mi...vagyis 3D-s
2011. szept. 10. 20:58
3/8 anonim válasza:
Tanulsz vagy 30 évet, és feltalálod.
Ilyen egyszerű.
G.
ui.: ha sikerül, és dollármilliárdos leszel, IGÉNYT tartok majd a jussomra!
4/8 anonim válasza:
ezt letoltod, elolvasod es rajossz. en nem olvastam el szoval nem tudom mi van benne de gondolom erre van szukseged
5/8 Gombázs Dzsó válasza:
nagyon egyszerű: vegél 3 db kverti maxxx gépet és csinálj hozzájuk 30 fokonként eyefinitys projektor rendszert. az egészet kihozod kb. 7 misiből. nekem itthon 8 iesfajta rendszerem van, nekem működik
6/8 A kérdező kommentje:
beálok hozád melozni kiváncsi vagyok milyen a teknologia amit haszbálsz (bocs a helyes irási hibákért nagyon fáradt vok)
2011. szept. 21. 19:15
7/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb és legolcsóbb a mai technikával,a"páravetítés"
-Szárazjég(ebből lesz a pára/ füst)
-4 db 3D dlp projector
-1 db számítógép(olyan média vga-val ami egyszerre több kijelzőt is tud kezelni
a 4 projit felcsapod a szoba 4 sarkába szárazjég középre ahova vetíted "elnegyedeled a képet amit vetíteni akarsz mind a 4 projira rárakod jobbos,balos,elől,hátul és már kész is
http://www.youtube.com/watch?v=9O-u4tGrqM4
ez csak 2 milla nem 7 :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!