Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Az álom befolyásolható/irányít...

Az álom befolyásolható/irányítható?

Figyelt kérdés

Mert szerintem en a sajatomat iranyitottam...

Mintha az almomban tudnak gondolkodni.

Tegnapelott is es tegnap is. Nem tudom, hogy hogyan, de amikor reggel felkeltem, akkor egybol arra gondoltam, amit akkor almodtam es ugy ereztem, hogy bizony befolyasoltam.

elso az volt, hogy igy ulok valahol a fuben...van valami a kezembe, majd azon gondolkoztam almomba, hogy milyen jo lenne megan fox-al kapcsolatba kerulni...tovabb mar mas tema.

masik az volt, hogy dolgozok mar nem tudom mit, elmelkedtem almomba, hogy de setalnak New York utcain...es akkor oda kerultem egy pillanat alatt.

Esetleg ez valami betegseg lehet?:S

2011. jan. 4. 00:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyerekkorom óta rémálmaim voltak, ezért mihelyst volt egy ilyen tudatos álmom, elkezdtem irányítani az álmaimat, szerencsére mostanában nem kell. Olyanom is volt amit az egyik válaszoló írt, hogy ébren vagyok de a testem blokkolva van, na attól nincs rosszabb, illetve akkor ha túl valóságos az álom, és nem tudom ébren vagyok vagy álmodom.
2011. jan. 6. 02:02
 12/12 anonim válasza:

Legelőször akkor irányítottam mikor azt álmodtam hogy fiú vagyok :D

És kimentem pisilni, rádöbbentem hogy nem a megfelelő műszer van odalent, a többi az én titkom :D

Szeretek így álmodni, mert sokkal szórakoztatóbb és hihetetlen de jobban kipihenem magam. Mondjuk velem, akkor fordul elő, ha nem alszom végig az éjszakát, hanem 2-3-4 óránként felébredek, majd rögtön visszaalszom.

Sajnos ritkán fordul elő mostanában.

2011. jan. 10. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!