Működhet a mágnes motor? Lehet többlet energiát termelni mágnessel?
Hogy van-e mágnes motor, még magam sem tudom, de már nem sok kell, hogy elkészüljek vele, és akkor megírom. Bár attól tartok, ha elkészülök, vele, és megírom, lehet, hogy másnap kiesnék a tizedik emeletről, vagy autóbaleset érne.
Egy dokumentum filmben láttam, amit a magyar tudományos akadémia egyik munkatársával készítettek, hogy ha valaki mégis felfedezne valamit, akkor hogyan állnának a kérdéshez. Az illető azt mondta, hogy NEM foglalakoznánk vele mert a tudomány mai álláspontja alapján ilyen nem létezik. Azért elmondanám, hogy 1000 évvel ezelőtt ezek az emberek azzal sem, foglalkoztak volna, ha valaki arról számolt volna be, hogy feltalálta a rádiót. Csak ezért, mert az akkori tudósok nem tudták volna elképzelni, egyszerűen félre dobták volna. Nem is az a vitás, hogy va-e örökmozgó, hanem az, hogy ennek a léte, kinek az érdeke. Nyilván a tiéd az enyém, az embereké. De semmiképp sem a pénzembereké. Képzeld, mi lenne velük, ha te nem vásárolnál gázt, villanyt szenet, stb. Ezért mindent elkövetnek, hogy ilyen még véletlenül se kerüljön ki az emberek közé. El sem tudod képzelni, az emberiség mekkora csorda.
Aki eltéveszti és feltalálás mámorától megrészegülve közhírré teszi, akkor azt véletlenül autóbaleset éri. vagy egész véletlenül rákos lesz. Vagy kiesik a hajóból.
A műszaki analfabétákkal el lehet hitetni, hogy nincs örökmozgó. Aki meg hozzáértő és megcsinálja, akkor bajba kerül. Tudom, hogy neked ez a videó nem több, mint a győzikesó, de azért nézd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=aF0JvC10edw&feature=player_em..
Kedves ramyrez,
A példád csupán ott hibádzik, hogy azzal a pár newton erővel, amit a kapcsolóra kifejtesz, csupán zársz egy áramkört, ami kapcsolódik az erőműhöz, ahol több száz évet át elraktározódott fúziós energiát (=elégetik a szenet, olajat) szabadítják fel.
Nem attól működik a mágnes, hogy te befektettél 1N erőkifejtést, hanem a vezeték másik végén lévő erőműtől :)
Persze, lehet mondani, hogy az olajlobbi elhallgatja az eredményeket. Minden bizonnyal igyekeznek csökkenteni mondjuk a fúziós energiatermelésre irányuló kísérletek sikereit, de a fizika törvényeit nem ők írták.
Ha egy réginek elmagyarázod, hogyan működnek a rádióhullámok (mármint egy tudósnak, akinek van annyi tudása, hogy felfogja) ő meg fogja érteni, hogy ez hogyan lehetséges. Azért nem foglalkozott volna vele, mert számukra ismeretlenek voltak az adott sugárzások. Mi viszont már szinte a legelemibb részecskéig ismerjük az atomok felépítéseit.
Ha kicsit is tanulmányoznád a természetet, láthatnád, hogy energiát csak és kizárólag valami más energia forrás megcsapolásával nyerhetsz. Az, hogy neked működik a számítógéped, egyáltalán, minden energia, ami itt a Földön létezik, a Napban lejátszódó hidrogén fúzió eredménye. Az összes energia igazából onnan származik (kivéve az atomenergiát, azt ugyanis egy szupernóvának köszönhetjük, de végeredményben itt is fúzióból áll elő az energia).
Tehát lehet hirdetni, hogy létezik mágneses motor, ami korlátlan energiát ad le, amint megmutatod, hogy miből vonja el az energiát, vagy milyen anyagot alakít energiává :) Ugyanis a természet így működik.
Sajnos ez a technika azért nem működik, mert örökmozgó egyszerűen nem létezik.
Vagyis, igazából létezik: egy teljesen magára hagyott testet, több milliárd fényévre mindentől megforgatsz, (tökéletes vákuumban) akkor az majdnem tökéletes örökmozgó lesz. De csak a befektetett energiát (=megforgattad) nyerheted vissza belőle, hiszen nem termel többletet.
A Földön azért nem hozhatsz létre örökmozgót, mert a súrlódás, és a gravitáció meg fogja állítani. Energiát pedig végképp nem nyersz belőle, mert negatív energia mérleget nem hozhatsz ki.
És persze, remek szöveg, hogy nekem van, de nem mutatom meg, mert féltem az életem. De ettől függetlenül mégis fizeti az összes feltaláló a villanyszámlát :)
"minden pillanatban egyensúlyt tart a gravitációs erővel, ezek szerint tehát munkát végez, mégsem igényel energia bevitelt"
Kicsit még menjél vissza a fizikaórákra.
Munkát adott ÚTON lehet végezni. Ha nincs elmozdulás, nincs munka: akkor meg nem kell energiabefektetés.
"...én már épitettem egy ingyenenergia generátort..."
Elhisszük, amint megmutatod a közüzemi számláid, amin a befizetendő összeg nulla ft!
nyugottan keress csak rá a neten de amikre rátalálsz ingyenenergiákra azok mind fassságok
nem is olyan rég még én is hittem benne 11 évesen most vagyok 14 mindenki hujének nézett most meg én nézem hujének a másik ingyenenergiást :)
Mindig jót mosolygok ilyen beírásokon.
Én külföldön ezek telepítésével foglalkozom.
Nagyon sokat kellene olvasgatni, nézelődni, és hallgatni előadásokat. Földünk kb 4-5 %-át használjuk, amit a mindennapi ismer, az pedig a fosszilis energiaforrások, hordozók. A többi a hétköznapi ember számára ismeretlen, és ezáltal nem ismerik, és úgy vélik nem is létezik. El kell, hogy keserítselek létezik.
Nekem 5 évembe telt mire, nemcsak felnyitották a szemem, hanem kutattam a létezését, manapság a tengerentúlon is rengeteg működőképes van belőle.
Sokan most fognak hülyének nézni, de nem baj.
Olyan mágnesmotorokat telepítünk, aminek csak a megindításához szükséges külső hálózati energiaforrás, utána a berendezés önműködővé válik. Csak egy példával hadd éljek, 20 kW-ot termelő mágnesmotor 3 fázisú, és egy 750 wattos motor hajtja 120-as percenkénti fordulattal. Nagyon csendes, és a kimeneti teljesítménye így 19200 Watt körül van óránként. Csapágy az egyedüli ami kopik benne szinte. Telepítések után 2-3 évig nem is kell hozzányúlni szinte, és a nap 24 órájában képes 19200 Wattot termelni óránként!
Nem fogom elárulni sem a céget aki gyártja, sem azt, hogy én hogyan találtam, és most itt dolgozom. Ez a cég sem hirdeti magát sehol, és nem verjük nagy dobra mit is csinálunk pontosan.
Kísérleteket folytatnak pl a szélerőművek fejlesztésére is, de a mágnes motorokat még nem tudták felülmúlni.
Aki nem hiszi az olvasson utána, és győződjön meg róla a saját szemével, keresgessen, mint én, kaparja ki magának mindenki a gesztenyét ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!