Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Egyetemi műszaki ábrázolás...

Egyetemi műszaki ábrázolás órára alkatrészt rajzot kell készítenem. Milyen kisebb alkatrészt válasszak, ami nem túl egyszerű? (Legyen benne (és/vagy) menet, furat, reteszhorony vagy bármi ilyesmi.)

Figyelt kérdés

okt. 26. 09:56
 1/7 A nagy Levin ***** válasza:
85%

Mondjuk a gátkerék talán megfelelő választás lehet:

[link]

okt. 26. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Már az egy abszurd kitétel, hogy "kisebb". Mintha nem lenne méretarány a rajzon... Egyébként meg egyetemen már lennie kellene egy kis önállóságnak.
okt. 26. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Tengely, egyik végén menetes, akár belső furat menetelve, másik fészkes reteszhornyos.
okt. 26. 14:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért kisebb, mert be kell vinni megmutatni

Másrészt ez nem önállóság kérdése, meg amiért tippeket kérek nem vagyok önálló???

okt. 26. 16:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a másik két válaszolónak! :)
okt. 26. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy laza lidl gazdaságos bakköszörű tengelyét kezdtem látni, de én csak egy egyszerű hegesztő vagyok egy full indokolatlan érettségivel, aki villanyszerelést kezdett tanulni épp, tehát mérlegelj ennek tükrében!
okt. 26. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
"Azért kisebb, mert be kell vinni megmutatni" Akkor nézz szét magad körül, hogy mit tudnál lerajzolni, ne ezen a fórumon próbálj látnokokat keresni!
okt. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!