Egyetemi műszaki ábrázolás órára alkatrészt rajzot kell készítenem. Milyen kisebb alkatrészt válasszak, ami nem túl egyszerű? (Legyen benne (és/vagy) menet, furat, reteszhorony vagy bármi ilyesmi.)
Figyelt kérdés
okt. 26. 09:56
1/7 A nagy Levin válasza:
2/7 anonim válasza:
Már az egy abszurd kitétel, hogy "kisebb". Mintha nem lenne méretarány a rajzon... Egyébként meg egyetemen már lennie kellene egy kis önállóságnak.
3/7 anonim válasza:
Tengely, egyik végén menetes, akár belső furat menetelve, másik fészkes reteszhornyos.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért kisebb, mert be kell vinni megmutatni
Másrészt ez nem önállóság kérdése, meg amiért tippeket kérek nem vagyok önálló???
okt. 26. 16:53
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a másik két válaszolónak! :)
okt. 26. 17:17
6/7 anonim válasza:
Egy laza lidl gazdaságos bakköszörű tengelyét kezdtem látni, de én csak egy egyszerű hegesztő vagyok egy full indokolatlan érettségivel, aki villanyszerelést kezdett tanulni épp, tehát mérlegelj ennek tükrében!
7/7 anonim válasza:
"Azért kisebb, mert be kell vinni megmutatni" Akkor nézz szét magad körül, hogy mit tudnál lerajzolni, ne ezen a fórumon próbálj látnokokat keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!