Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Segít séget szeretnék kérni...

Segít séget szeretnék kérni egy stirling motor méretezéséhez. Hogyan kell méretezni és mit,?

Figyelt kérdés

[link]

Ehhez hasonlót szeretnék építeni de nem ezt a kivitelt hanem létezett egy olyan ahol egy petri csésze volt felül, alul pedig alumínium lappal lezárva.

Belül szivacs volt, és a szivacsot mágneses megoldással rángatta a föl le, nem pedig vonórúddal.

A gondom azt hogy kétszer ekkora méretben szeretném megépíteni és úgy hogy minden kábé kétszer ekkora legyen de méretezéssel gondjaim vannak.

júl. 24. 09:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem ilyen volt, de legalább van benne mágnes, így befogja a troll pofáját
júl. 25. 16:51
 22/30 anonim ***** válasza:

Itt idáig még senki se trollkodott a kérdezőn kívül, aki reálszakos értelmiségiektől gondolatolvasást vár el!

🤢😠😡

júl. 25. 17:10
 23/30 veszettkecske ***** válasza:

Tényleg nem trollkodott egy válaszoló sem, viszont a kérdező is leírta a kérdés kifejtésében:

"Belül szivacs volt, és a szivacsot mágneses megoldással rángatta a föl le, nem pedig vonórúddal."

Viszont nem túl "kedves" a stílusa, az tény.

A mágnes erősségét is jól el kell találni, szóval nem árt kezdésnek "paraméterezhetőre" építeni, bár még pontosan nem is tudom hogyan néz ki:D

Én csak ezt találtam.

júl. 25. 17:22
 24/30 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy a gondolatolvasás helyett ezt a kérdést kell elolvasni egyértelműen benne van hogy ha van benne mágnes ráadásul most már be is linkeltek olyat amiben van mágnes
júl. 25. 17:23
 25/30 A kérdező kommentje:
" Viszont nem túl "kedves" a stílusa, az tény. " Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten
júl. 25. 17:24
 26/30 A kérdező kommentje:
" bár még pontosan nem is tudom hogyan néz ki:D " nem találtam róla linket úgy tűnik már nem forgalmazzák kénytelen leszek előkaparni és lefényképezni
júl. 25. 17:25
 27/30 veszettkecske ***** válasza:
Én értem, van ilyen. Elsőre nem értették meg, és megzavarta őket a mágnes, ami alapesetben nem tartozéka a stirling motornak.
júl. 25. 17:32
 28/30 A kérdező kommentje:
Na jó de eleve annak szól a kérdés aki tudja a választ
júl. 25. 19:35
 29/30 anonim ***** válasza:
A gép körfolyamatát már érted? Azt is érted, hogy egy ilyen gép elméletileg miért érheti el a Carnot körfolyamat hatásfokát (habár a P-V diagramja attól látszólag különbözik)?
júl. 25. 19:45
 30/30 A kérdező kommentje:
Hát jobban értem mint azok akik a mágneses változatot hírből se ismerik...
júl. 25. 20:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!