Segít séget szeretnék kérni egy stirling motor méretezéséhez. Hogyan kell méretezni és mit,?
Ehhez hasonlót szeretnék építeni de nem ezt a kivitelt hanem létezett egy olyan ahol egy petri csésze volt felül, alul pedig alumínium lappal lezárva.
Belül szivacs volt, és a szivacsot mágneses megoldással rángatta a föl le, nem pedig vonórúddal.
A gondom azt hogy kétszer ekkora méretben szeretném megépíteni és úgy hogy minden kábé kétszer ekkora legyen de méretezéssel gondjaim vannak.
Itt idáig még senki se trollkodott a kérdezőn kívül, aki reálszakos értelmiségiektől gondolatolvasást vár el!
🤢😠😡
Tényleg nem trollkodott egy válaszoló sem, viszont a kérdező is leírta a kérdés kifejtésében:
"Belül szivacs volt, és a szivacsot mágneses megoldással rángatta a föl le, nem pedig vonórúddal."
Viszont nem túl "kedves" a stílusa, az tény.
A mágnes erősségét is jól el kell találni, szóval nem árt kezdésnek "paraméterezhetőre" építeni, bár még pontosan nem is tudom hogyan néz ki:D
Én csak ezt találtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!