Érti ezt valaki angolul? Elképesztő, hogy ezek a ragyogó elmék hogyan tudnak egyszerre beszélni mindenről és semmiről. Az alázat és az alázat csodálatos kombinációja, tehát lényegében a semmiről van szó...
#tudomány #Kellemetlen Univerzum
ápr. 13. 18:25
1/10 anonim válasza:
Ha nem tudst angolul, akkor ne csodálkozz, ha nem érted
2/10 Zcom09 válasza:
Most pontosan mi a kérdés? Azt akarod hogy nézzünk végig egy másfél órás előadást és fordítsuk le? Vagy csak azt akarod, hogy valaki bólogasson arra, hogy szerinted semmi tartalma nem volt az előadásnak?
3/10 anonim válasza:
Szerintem mindkettö: a kérdezö azt szeretné, ha végignéznéd az egészet és utána jóváhagynád, hogy értelmetlen az egész, mert ö képtelen felfogni a szöveget.
4/10 anonim válasza:
Én egy perc alatt is tudom a választ.
5/10 anonim válasza:
Én értem amúgy angolul. De megpróbáltam németül, dánul, svédül és kínai mandarinul is érteni, úgy nem sikerült, csak angolul.
6/10 anonim válasza:
Mondtam, hogy egy perc alatt is tudom a választ, és lám! Mekkora zsírkirály vagyok már, most mondd meg!
7/10 A kérdező kommentje:
ápr. 13. 19:53
8/10 A kérdező kommentje:
@6
off,
Az én amcsi komcsi Cicusom minden nyelven tud, ha adok Neki egy gyenge pofont...
ápr. 13. 20:13
10/10 A kérdező kommentje:
@10
off, a gyenge pofon magyarul: verés?
ápr. 13. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!