Létezik ilyesmi? Nekem nem sikerült alkalmazni életemben a legegyszerűbb matekot se. Ez azt jelenti, hogy egyedül vagyok?
@5
AHA! a matek
A legvadabb kommunizmusban is tanultam fejben számolni, ezért volt-van szép életem amcsi országban...
Átlag amcsi ugy gondolja, hogy GÉNIUSZ vagyok...
Kérdező!
..."ezért volt-van szép életem amcsi országban..."
Akkor miért itt kérdezősködsz? Dugulj el, GÉNIUSZ!
@12
"miért itt kérdezősködsz"?
4 nyelven szoktam érdeklödni (tanulni)
Szabad-e ????????????????????????????/
Kedves kérdező, tényleg kevés érzéked van a gyakorlati matematikához (ahogy nekem a gyakorlati fizikához). Arra gondoltam, hogy a receptben meg van adva, hogy miből mennyi kell, és az is, hány személyre. Többhöz vagy kevesebbhez egyenes arányban több vagy kevesebb kell.
A kalóriatartalom is egyenes arányban áll az adott összetevő mennyiségével. ki kell számolni, mennyi van egy összetevőben, összeadni, megkapod az étel kalóriatartalmát. Nem muszáj, ha nem akarod.
Nem azt írja, hogy nem megy neki a matek, hanem: nem tudta alkalmazni.
Ez sok mindent jelenthet. Érdekes az ebből levont következtetése is.
Kérdező, mit értesz az alatt, hogy: -nem tudtad alkalmazni
-egyedül vagy
?
@17
1 drb. árva Lincoln pennyt ovodás is tud duplázni, de nekem ezt nem sikerült alkalmazni egy honapig(30) minden nap.
magyarul:
2,4,8,16,32,64......stb
Milyen alkalmazásra gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!