1+2+3+4+5+6+. +999+1000=? Várom a válaszokat. Köszi
Nem tudom honnan kezdik az emberek pontosan, szerintem alapból az van kiírva hogy még nem értékelte senki a hszeit vagy ilyesmi, utána meg az első értékelések alapján megy.
A lényeg, hogy a politikával leromboltam, 48%-ra, aztán most épp 58%. De volt hogy olyat írtam be amit tudtam hogy le fognak pontozni, főleg ha valami cinikus/vicces jutott eszembe, vagy valakiket épp csúfoltam, mert olyan kedvem volt :)
De volt hogy beírtam valami kedveset, amit tudtam hogy mindenki fogja rá nyomni a 100%okat.
meg, ide én írtam az első hsz-t, itt mindenkit felpontoztak 100%ra a vicc kedvéért:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
a tudományos kérdésekre is ha elsőként válaszolsz, általában felpontoznak 100ra, hiszen itt nincs mit vitatkozni egy jó válaszon.
szóval a lényeg: a százalékok tényleg semmit nem mutatnak, és aki ezzel menőzik, az elég nagy idióta, no offense :P
Ez egyébként azt is jól példázza, miért nem működik a demokrácia.
1 számtani sorozat nedik eleme n= a1 + (n-1) x D
tehát:
a1=1
D=1
n=1000
1+(1000-1) x 1
ennyi
számtani sorozat 2 eleméből kaphatunk még vmi értelmesnek tűnőt: pl a1 és a1000
a1: 1
a1000: 1000
ebböl megkapható a a1-a1000 "közepe" mivel a D=1 ilyen szám nincs de attol függetlenül az érték 500,5 mivel 1+1001/2 van még 1 képlet de az fölös ki lehet találni ezekből :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!