1+2+3+4+5+6+. +999+1000=? Várom a válaszokat. Köszi
Ez szerintem se egy olyan képlet amit feltétlenül egy ember nevéhez kell kötni, mert rá lehet jönni azért.
Ehhez hasonló a demorgan azonosság is, meg a matematikai logikában nagyon sok dolog, amit ráadásul minden, legalább IQ 100-as ember tud. (Lehet hogy nem matlogika nyelvre lefordítva, hanem csak példákon keresztül, de tudja)
Viszont Gauss ettől függetlenül zseni volt, és sok dolgot köszönhetünk neki amik már tényleg tiszteletreméltó meglátások.
Nekem viszont az IQm 120 felett van, és rohadtul nem jöttem volna rá magamtól egészen 12 éves koromig, mikor megmondták, hogyan számolta Gauss.
Ez van, idióta vagyok.
Túl sok a zseni itt gyakorikerdeseken, már értéktelennek érzi magát az ember. :(
"És akkor mivan ha 120as az IQ-d?"
Semmi zsenikém, semmi!
De ahhoz, hogy egy ilyen oldalon ilyen nagy arcod legyen, azért az 58%-nál többet kellene mutatni!
Ja, és udvariasságból is van még mit felszedni magadra!!!
Csak annyiban mondanék ellent, hogy neked azért csak sikerült valahogy 83%-ot összetarhálni a folyamatos lepontozás ellenére. És véletlenül nem ér az egód a Holdig...
Szóval lehet ezt normálisan is csinálni, de van aki napközben a mekiben a budit takarítja, aztán este itt ereszti le a gőzt és kötözködik a többivel, mert nappal kussolni kellett, itt pedig szabadon garázdálkodhat és játszhatja a nagyot...
Itt egyedül te játszod a nagyot meg felvágsz itt hogy valami IQteszten sikerült összeszedni a 120at, és egyedül te sértegetsz másokat.
Mi csak elmondtuk hogy ez a képlet erre a típusú feladatra nem egy nagy találmány, bárki rájöhetett volna, és hogy Gauss azért ennél jóval nagyobb dolgokat is felfedezett.
Jaés elmondanám, hogy 80-90%-ról indultam, aztán politikáztam egy csomót, ahol mindenféle szélsőjobbosokkal, meg szélső-liberálisokkal, meg demokratákkal vitáztam, így volt hogy 48%on álltam :)
na nem mintha érdekelne engem ez az arány, nekem semmit nem kell bizonyítanom magamnak.
h??
80-ról kezdted? Nem mindenki 100-ról kezdi?
48-ról felpumpáltad 58-ra?
Ha jól értem akkor nem hiszem el...ha meg rosszul akkor elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!