Nem baj hogy az új akku gyár 9 km épül tőlünk?
Szerintem ez nagyon szuper, mert stabil pénzkereseti lehetőség áll a házhoz!
Nem is kell közvetlenül a cégnél dolgoznod. Akár munkásszállót, vagy egyéb szolgáltatást is biztosíthatsz az üzlethez.
Honnan veszed ezt a dolgot?
Milyen mérgek jönnek ki belőle és azokból konkrétan mennyi?
Figyelmesen meghallgatjuk a Te verziódat - de muszáj lesz komoly érveket és bizonyítékokat felmutatnod!
Azért tiltakoznak, mert valamilyen politikai hatalmi csoport bizalmi alapon rábírta őket erre a viselkedésre.
Ha lenne valamilyen valóságalapja a tiltakozásuknak, akkor már lazán meg is válaszoltad volna a szennyezés minőségére és mennyiségére vonatkozó kérdésemet - hisz ebben az esetben már orrba-szájba rendelkezésre állna ez az alapvető információ.
A nagy helyzet azonban az, hogy nem művelt és értékteremtő beállítottságú emberek, hanem szarhoz sem értő politikus paraziták izgatták fel a népet!
Szerintem önmagában nem az a kérdés, hogy termel-e mérget (mert úgy gondolom van sok másik gyár is, ami szintén termel), hanem az, hogy hogyan kezelik, és mennyire tartatják be a környezetvédelmi előírásokat a gyárakkal.
A másik a vízgazdálkodás, mert elvileg elég nagy vízigénye van az akkugyártásnak.
Nekem nem baj.
Nektek lehet belőle bajotok, de teljesen mindegy, mert úgyse szólhattok bele.
Azért nem lehet előre tudni a mérgeket, mert ha minden létező szabályt betartanának, akkor nem lenne ilyen.
Csakhogy - ahogy az eddigi más gyárak példái is mutatják - NEM fogják betartani a szabályokat. A kínaiak különösen nem!
Ott ennek nincs hagyománya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!